super (1) do salonu trafiłam przypadkiem, ale teraz będę zaglądać tu częściej, to... kasia cos porzadnego (1) ubrania w dobrym gatunku eleganckie a jednoczesnie nie przeladowane rozne... Danka Jak dla mnie - REWELACJA!!!! (1) Jestem klientką P.Wiesi dobrych kilka lat.Jestem zawsze zadowolona, mam... Maria
POLECAM!!! :) (1) Zdecydowanie polecam. Panie fryzjerki (pracują 2) są młode, ambitne i bardzo... Paulina MAKIJAŻ PERMANENTNY (2) Do skorzystania z usług salonu zachęciły mnie pozytywne opinie oraz... ASIA tragedia (1) Witam. Byłem u tego fryzjera raz i ostatni. Poszedłem tam bo na gwałt... kudelsky zadowolona (1) Kierowana rankingiem Trojmiejskim, umówiłam sie do fryzjera.Jestem bardzo... Joanna Rewelacja! (1) Do Afromagi umówiłam się z polecenia znajomej.Trafiłam w ręce Pana... Alicja Pani Agnieszka (1) Długo szukałam kogoś kto zrobi porządek na mojej głowie,aż trafiłam do tego... Monika Super:) (1) Nie wiem skąd biora się te negatywne opine .:) Panie z tego co widziałam... Ewelinka Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) ...Serdecznie wszytskim polecam!!!!!!!!!!! Ania Polecam P. Agnieszke (1) Naprwde jestem zadowolony z usługi P. Agnieszki, dziewczyna ma talent a to... Szaman Warto!!! :) (1) Jestem stałą klientką i spokojnie mogę polecić IBIZE. Potrafią się dostosować... kasia1 Obsluga - porazka (2) Korzystalem z solarium kilkakrotnie, łozka slabo opalaja. A obsluga a... Pawel rewelacja! (1) Przyszłam do pana Romana z koszmarnymi czarnym pasmami,które zrobiła mi... sana Na plus (1) Bylam dzis pierwszy raz w tym salonie i chyba po raz pierwszy wyszlam od... Karolina ada - opinia (1) Trafilam w rece p.Romana- jest absolutnie znakomity!!! Wszystkie opinie,... ada Aneta - opinia (1) rok temu szukalam inspiracji na trojmiescie i trafilam tutaj.zachecona... Aneta zmarszczki (1) Pani Dr.jest bardzo miłym lekarzem i bardzo dobrym fachowcem, mimo mojego... Damian Pełne zadowolenie! (1) Skorzystałam z usług tego salonu po raz pierwszy i nie mam co ukrywac że... X