kinga - opinia (1) miła obsługa na luzie, widać że znają się na rzeczy. jestem nieprawdopodobnie... kinga rewelacja :) (1) Profesjonalne podejście do klienta, miły personel, porządnie robione tatuaże... skorpka Jakośc usłgug (1) Nie rozumiem, jak można za dopełnianie paznokci akrylowych- frencz skasować... Karolina P.
Stanowczo odradzam! brak cennika, nie umiejętność koloryzacji i wieczne wciskanie szamponika albo odżywki! (1) Z usług pani Małgosi korzystałam już od 4 lat, ale w ostatnim czasie (od... klientka Masaż (1) Byłem na masażu. Plecy przestały boleć. Godzina zleciała jak kwadrans. Jutro... Radek Super obsługa (1) Bardzo często przychodzę do tego salonu, gdyż jest bardzo dobrze wyposażony w... Ola bardzo sympatycznie (1) Korzystam ze wszytkich uslug, zarowno stylizacji paznokcia, jak i wlosow, a... natalia nie polecam (1) Co mi po tym że miła atmosfera, włosy źle pomalowane. - blond za jasny,... asia Fantastycznie! (1) Witam, kożystam z oferty salonu regularnie. I jestem bardzo zadowolona... Asia Tak sobie... (1) Spodziewałam się czegoś więcej.Włosy po wyjściu z salonu były zrobione... Maria klient - opinia (1) goraco polecam klient szkoda czasu. (1) Mały wybór sukien, wieczorowych zero, dodatków mało. kilka sukien na... daria super! (1) Wyierałam swoją suknię slubną na lub który odbył sie w kwietniu. Weszłam tam... Kamila JESTEM ZA I POLECAM INNYM (1) Pierwsze takie studio, które w stu procentach spełniło moje oczekiwania.... Usatysfakcjonowana klientka Mega zadowolenie (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi przedłużania paznokci przez panią... Dorota polecam wszystkim (1) polecam wszystkim szukającym profesjonalizmu za przystępną cenę. Salon ten... Dominika Kreft MIŁA ATMOSFERA PROFESJONALNA OBSŁUGA (1) Jestem stałą klientką salonu LeCil. Od dawna korzystam z usług Pani Celiny.... EWA REWELACJA !!!!! (1) Jeśli chodzi o tatuaż wykonany jest perfekcyjnie robil go Adam uwazam że to... karolina ok, polecam (1) Wszystko w porządku, może dlatego ze pierwszy raz :-) Ale pełen... Piotr Świetne miejsce w centrum (1) Bardzo sympatyczne i przytulne miejsce. Faktycznie jedyne miejsce w głośnym... Sebastian