zmarszczki (1) Pani Dr.jest bardzo miłym lekarzem i bardzo dobrym fachowcem, mimo mojego... Damian Pełne zadowolenie! (1) Skorzystałam z usług tego salonu po raz pierwszy i nie mam co ukrywac że... X Gorąco polecam!!! (1) Moja narzeczona zrobila mi prezent i wykupiła Nam zabiegi w Sensual Beauty &... Wojtek i Wioleta
Fryzjer z powolania! (1) Pan Tomek nie jest zwyklym fryzjerem, to czarodziej o anielskim glosie.... Asia zachwalam i polecam wszystkim (1) Jestem klientką tego zakładu już od wielu lat i jestem bardzo zadowolona z... Ela Świetny zakład (1) Wielkim atutem salonu jest specyficzny klimat. Wystrój wnętrza bardzo... bociekk Polecam (1) Korzystam już kolejny raz z usług tego salonu.Jestem bardzo zadowolona... ID 1909 Świetnie (1) Korzystałam z usług Pani Ewy kilkakrotnie.Jest świetna, po zabiegu u niej... teresa kasia - opinia (1) Często korzystam z umiejetnośći pracowników tego salonu i śmiało polecam... kasia PEŁNE ZADOWOLENIE ZA PRZYSTĘPNĄ CENĘ (1) Jestem stałą klientką salonu w zakresie przedłużania rzęs - 100% zadowolenia.... marzena_fikakowo GosiaK - opinia (1) p. Agnieszka zrobiła mi hennę, wszystko bez zarzutu, teraz mam arcydokładnie... GosiaK MAKIJAZ PERMANENTNY (1) PANIA MARYLKE I JEJ SALON POLECAM WSZYSTKIM PANIOM,KTORE CHCIALYBY ZROBIC... IRENA Najlepszy salon jaki znam... (1) Pani Joanno, a może to Pani pomyliła salony, skoro oprócz Pani wszystkie inne... Ela jestem stałą klientką Pana Rafała (1) i gorąco polecam jego masaż leczniczy. miałam problemy z kręgosłupem, jak... gienia :) (1) Miła i fachowa obsługa.Kolorek i cała fryzura zgodna z moim oczekiwaniem.... Ania Warto skrzystać (1) Jestem bardzo zadowolona z sukni ślubnej, która zakupiłam w niniejszym... Beata Robert (1) Serdecznie polecam usługi Roberta w krewetce :) . Od razu widać, że zna się... Przemek Kasia. D - opinia (2) Widzę Pani Julitko że konkurencje serce boli że macie takie opinie dobre na... Kasia. D Profesjonalnie i miło (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usług. Bardzo miła atmosfera,... Danka dotka - opinia (1) Rozczarowałam się będąc u Pani Karoliny. Chodzę do niej od jakiegoś czasu,... dotka