Niesiah - opinia (1) Gorąco polecam wszystkim :D Niesiah Polecam Panią Ivę (1) Polecam Panią Ivę - nie namawia do niepotrzebnych zabiegów, doradza i stwarza... Klientka Polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Monikę. Moje włosy wyglądają... Agnieszka
POLECAM!!! (1) POLECAM!!!! Do salonu deja vu przyjeżdżam aż z podlaskiego. Trafiłam tam... Ewelina SUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) KIEDY BYŁAM PO RAZ PIERWSZY-BAŁAM SIĘ(ale czego???) -WSPANIAŁA ATMOSFERA... GRAŻYNA Z TCZEWA Elena - pełen profesjonalizm! (1) Eleno dziękuję za piękny makijaż ślubny i za niecodzienny, oryginalny a... Agnieszka Polecam wszystkim zainteresowanym ! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług gabinetu.Przemiłe i profesjonalne... Krystyna P. super!!! polecam (1) Byłam kilka razy w tym salonie i jestem bardzo zadowolona.Ponieważ dziewczyny... Madga Profesjonalnie (1) Jak dla mnie super! Miła i profesjonalna obsługa. Krótki czas oczekiwania na... Aga magik - opinia (1) ostatnio robilem tu tatuaz i wyszlo super.swietna ekipa iprzedewszystkim... magik Rewelacja (1) Gdy tylko stwierdzisz, ze masz za duzo centymetrow zeby wcisnac sie w swoja... 1769 Weronika Mucha reklamacja (1) Miałam okazję skorzystać z usług świadczonych w tym punkcie i nigdy więcej... GP hawana (1) moim zdaniem hawana we wrzeszczu jest fantastyczna!! nowa jest pieknie... mariusz Nie tylko dla osób z nadwagą (1) Do salonu trafiłam po utracie 13 kilogramów wagi. Nie muszę mówić jak wygląda... Hanna ID 3916 Polecam (1) niezwykłe miejsce. Polecam masaż GŁOWA W CHMURACH - boskie doznania anka cos innego w 3miescie (1) Pozytywy: - piękne nowe, suknie, ciekawe fasony - w tygodniu pracuje do 17,... Magda Profesjonalizm w opalaniu (1) Miałam okazję skorzystać z innych solanonów, ale zawsze wracam do "Słonecznej... Ewa Extra atmosfera i pelen profesjonalizm (1) Extra atmosfera i pelen profesjonalizm Witam. Trafilam tam przypadkiem, jest... Marcelina Polecam! (1) Pani Monika w kilka godzin odmieniła wizerunek mój i mamy, jesteśmy... mambalynka Polecam bez wahania. (1) Centrum bardzo przyjemne. Personel rzeczywiście kompetentny. Obsługa grzeczna... Hanka M.