Zdecydowanie polecam! (1) Bardzo lubię zmieniać swoją fryzurę, ale często zmieniałam też salony, bo nie... Agata POLECAM ;) (1) Przemiła atmosfera, profesjonalna obsługa. Zdrowo i relaksująco ;> Banan JESTEM WYMAGAJĄCA I MARUDNA (1) Ale z tego salony jestem bardzo zadowolona.Byłam już 2 razy i raz moja... Adriana
SERDECZNIE POLECAM WSZYSTKIM BIUŚCIASTYM PANIOM (2) Ceny porównywalne z cenami w sklepach internetowych z bielizną PANACHE,... lenka super salon !!!! (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa, byłam bardzo zadowolona, kosmetyka,... Ania Dla lubiących pozytywne zmiany (1) Stawiam na męskie talenty: warto poczekać na spotkanie z szefem!! Nie z... jomi zdecydowanie polecam (1) wykonałam u Pani Marity makijaż wieczorowy- smoky eyes- nie wierzę własnym... Karolina Super to mało powiedziane (1) Pełen profesjonalizm Podziwiam cierpliwość, dokładność do tego przemiły... Kamińska Halina Gorąco polecam! (1) Odwiedziłam City Day pa już kilkakrotnie i gorąco polecam! Jet to miejsce... Izabela storczyńska POLECAM :D (1) Najlepsze jakie widziałem!!!!! musisz to zobaczyc!!!! :) Paweł Bożena - opinia (1) Przedłużałam w tym salonie rzęsy kilka razy. Usługa wykonana fachowo a przy... Bożena Polecam (1) Bardzo miła obsługa, duży wybór sukien i naprawdę niskie ceny. Polecam gorąco! bieniek82 Serdecznie Polecam!!!!!! (1) Rewelacyjne podejscie do klienta, przemila atmosfera i oszalamiajacy efekt... Ania G Goraco polecam! (1) Witam wszystkich, ktorzy zastanawiaja sie czy i gdzie zdecydowac sie na... Aneta traktuj innych tak,jak sam chciałbyś być traktowany;) (1) Jest to jedna z moich dewiz życiowych i mogę po wizycie w salonie Tomasza... Agnieszka Polecam! (1) Salon jest bardzo nowoczesny. Wrażenie robi przestrzenne wnętrze i bogate... Ada Certyfikat z wizażu... (1) W czerwcu tego roku zrobiłam kurs wizażu u Pani Anny Biel... Bardzo polecam... Ewa :) PERFEKCJA W KAŻDYM CALU (1) Dzisiaj robiłem sobie tatoo taką fajną czachę narysowaną przez Adama.... kudłaty polecam (1) Podczas urlopu, mieszkałam w akademiku, w którym mieści się solarium. Muszę... Kasia Wybredna ale wyszłam zadowolona (1) Dziwią mnie te komentarze na dole negatywne. Sama jestem wybredna, i nie... blondi