Najlepszy salon!! (1) Pani Celina jest profesjonalistką... po zabiegu przedłużania rzęs nie da sie... Emili ;] (1) Ja robiłam sobie w studiu kolczyk w języku , i super było:P Nic nie czułam... Asia farbowanie (1) Miła pani fryzjerka potrafi doradzić i podpowiedzieć jaki odcien wybrać oraz... Anita
Lepiej niż panna młoda :) (1) Pani która mnie malowała, umalowała mnie tak, że większość moich znajomych... Barbaritka fatalnie (1) kierując sie opiniami wybrałam sie do salonu na pedicure. moim zdaniem jak... edi TAK (1) Obawiałam się przedłużać włosy w "nowym" dla mnie miejscu - zupełnie... Maria świetnie! (1) od wielu wielu lat miałam problemy z cerą. Mam skłonność do trądziku co... Paulina BARDZO JESTEM ZADOWOLONA (2) Bardzo jestem zadowolona. Dostałam zaproszenie na darmowy zabieg próbny i... Mika a ja polecam Panią Brygidę i Justynę (1) miła i szybka obsługa, i nigdy nie było niespodzianek z kolorem lub... d coś niesamowitego (1) Naprawdę polecam masaż p. Kasia jest rewelacyjna i bardzo profesjonalna. 1,5... Marta tylko do Pana Roberta!!! (1) po raz kolejny korzystałam z usług salonu i jak zawsze jestem zadowolona. Pan... emi Gorąco polecam (1) ...jeden masaż Pani Katarzyny zastępuję mi co najmniej dwa dni urlopu, pełen... AlicjaG polecam ! (1) polecam , szczególnie panią Monikę i Krysię :) obie doradzą klientce tak,... lenka88 Rewelacja (1) Profesjonalizm w każdym calu!!! Nic dodać nic ująć. Tatuaż jest... Ania polecam!!!!!!!!!!! (1) Pani Magda jest przesympatyczną osobą i bardzo dobrą fryzjerką. trafiłam do... ania polecem (1) korzystałem wielokrotnie z usług różnych instytutów odnowy biologicznej więc... julian Iwona (1) Polecam każdemu Naprawdę profesjonalny zakład.Polecam wszystkim tym, którzy... Iwona Gorąco polecam. (1) KORZYSTAŁAM Z MASAŻU BAŃKĄ CHIŃSKĄ.PANI DOROTA WYKONUJĄCA MASAŻ JEST MIŁA... PATRYCJA Bardzo dobra pracownia (1) Polecam gorąco p.Mirka - mam naturalne czarne włosy i robię u niego blond,... Edka :) (1) Fakt, że Szymon jest świetnym fryzjerem nie podlega dla mnie wątpliwości od... Mirka