porazka (1) Szkoda słów. pól roku zapuszczane włosy zostały obcięte w coś, co mnie samą... Kinga.P kacholec - opinia (1) Piekne modele sukien,duzy wybor nietypowych kreacji na ten jedyny dzien.... kacholec Super (1) Jestem bardzo zadowolony, obsluga sprawna, atmosfera fantastyczna, obsluga... xxx
Profesjonalizm!!!! (1) Koleżanka poleciła mi gabinet i jestem bardzo zadowolona. Bardzo miła i... Magda FRYZURA ŚLUBNA (2) Mimo krótkich i niezbyt gęstych włosów Pani Monice udało się wyczarować... Gosia To jest to!!!!!!!! (1) Z usług od dłuższego czasu korzystam ja i moja córka. Obie jesteśmy... Marzena REWELACJA (1) świetna obsługa!!!Pani Agnieszka jest super fryzjerką i potrafi wyczarować... zadowolona klientka niezadowolona (1) paznokcie jak parówki, do tego po kilku dniach się zaczęły zapowietrzać i... niezadowolona Polecam w 100% Jest mistrzem w swojej dziedzinie !!!!! (1) Witam Jeszcze nigdy nie spotkałam sie z tak rzetelną i dokładną osoba , która... Karolina Petarda (1) Już nikt mnie nie namówi na inne studio oferujące tatuaże i kolczyki. Trzy... Pawcio ok (1) bardzo fajne studio. Chłopacy bardzo mili. Czysto. Sterylnie. W ocernianym... 858585 Zdecydowanie miejsce, które warto odwiedzić (1) To nie będzie kolejna opinia, w której umieszcza się frazę 'polecam,... A. Fajna hurtownia (1) Troche przesada z tą krytyką....jestem dość długo klientką akpolu i nie mam... Kasia anna_225 - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z rzes,sa naturalne i delikatne,wlasnie o taki efekt... anna_225 Polecam! (2) Jestem klientką salonu na Wielkim Kacku, strzyże mnie p. Ola i jestem bardzo... Monika Raj na Ziemi (1) Jedyne miejsce,w którym zapominam o wszystkim...Wychodząc czuję się... aDa kolejny pozytyw (1) Wiedziona dobrymi opiniami nt Afromagii, postanowiłam przekonać się na... kobietka Zawsze polecam (1) Panie Adrianie- to co Pan opisuje to naturalna konsekwencja oczyszczania.... Ewelina VG (1) Jestem zachwycona zarówno jakością usług świadczonych w tym studiu, jak też... Violetta Grudzińska rewelacja, (1) korzystalam z peelingu kawitacyjnego, mikrodermabrazji, pedicure, manicure,... kasia