GORĄCO POLECAM!!!!!! (1) Koleżanka poleciła mi ten salon i jestem bardzo zadowolona. Regularnie chodzę... Paulina Zakrzewska SUPER !!! (1) BARDZO MIŁA,PROFESJONALNA OBSŁUGA,ŚWIETNE PODEJŚCIE DO KLIENTA,PRZYSTĘPNE... MONIKA najgorsza obsługa.... (1) mam nadzieję, że kierownik sklepu przeczyta mój komentarz i zastanowi się nad... Monika
jakość usługi (1) Kiedyś przypadkowo robiąc zakupy w Bomi przy okazji zaszłam do Stylu na... Emila Idealny salon dla wszystkich kobiet! (1) Salon Nata, jest idealny pod każdym względem! Zawsze panuje tam super... Monika Salon do którego chodzę z przyjemnością (1) Witam. Również jestem klientką pani Krzysi. Wspaniała kosmetyczka.Gabinet... Bożena Żynda SYF (1) Miałam niestety okazję skorzystać z solarium, które było strasznie brudne i... Zniechęcona dla mnie bomba (1) dla mnie ten salon jest bardzo dobry, atmosfera rewelacyjna i herbatka z... K. Bardzo dobry salon fryzjerski (1) Zdecydowanie mogę z czystym sumieniem polecić ten salon! Profesjonalna... Kamila Cuper Przyjemnie, ale trudno trafic (1) Korzystałam z solarium trzykrotnie i jestem bardzo zadowolona z efektów... Aga rewelacja (1) Jestem stalą klientką La Grace. Pani Justyna stworzyła miejsce, w którym... Evka Świetne cięcie!!! (1) Zazwyczaj fryzjerzy muszą poznać moje włosy zanim zetną mnie powiedzmy tak... Ania Kinga Gernbauer - opinia (1) Rewelacyjna obsługa! Suknie przepiekne i trudno zdecydowac sie na tę jedyną... Kinga Gernbauer Dawno nie byłem w takim fajnym i profesjonalnym salonie !! (1) Dawno nie byłem w takim fajnym i profesjonalnym salonie !! Jasiu Polecam (1) Mam super fryzurke i już jestem umówiona na kolejne spotkanie. POLECAM!!! Beata naprawde polecam (1) polecam wszystkim, fajni fryzjerzy i maja pojecie co robia. Wyjatkowy... Madzia Polecam !!!! (1) Bardzo mila atmosfera, super wystrój profesjonalne łóżka, przystępne ceny no... Magda Milo i profesjonalnie (1) Bylismy z mezem pierwszy raz na tajskim masazu i bylismy bardzo pozytywnie... Martinha Fryzura ślubna (1) Bardzo miła obsługa, super wszystko wyszło ,tj, fryzura próbna -rewelacja. Na... Olga Godny polecenia (1) Korzystałem z zabiegów kosmetycznych, kilka razy, byłem u pani Asi potem u... Dariusz