zawiodłam się bardzo (1) na tym salonie. Niemiła obsługa, brak poszanowania dla klienta, brak... klientka Rewelacja (1) jestem STAŁĄ klientka P. Reni. Zawsze jestem zadowolona z fryzury i wychodzę... EB ASIA - opinia (1) Nie jednokrotnie korzystalam z usług tego wlasnie salonu.Jestem bardzo... ASIA
kiepsko i drogo (1) Zapisalam sie do wlasciciela - p. Andrzeja. Ale nie mial dla mnie czasu, bo... afano REWELACJA (1) Rewelacyjna obsługa i przede wszystkim profesjonalne łóżka.Polecam wszystkim xxx rewelacja (1) polecam wzystkim Tomasz Szleszyński SALON DLA WYMAGAJĄCYCH !!! (1) Jestem nową klientką pani Anetki i muszę przyznać że jest najlepszą... Aleksandra - Budyn - (1) Bardzo mila atmosfera przystepne ceny no i obsluga klijenta rewelacyjna !!!... Lukasz Super salon (1) Od dawna korzystam z tego salonu, a trafiłam tam przez przypadek. Namówiłam... Dorota Prima aprilisowa wizyta (1) 1 kwietnia 2009 uznaje za dzien wybawienia od kompleksow na punkcie wlosow... Joanna POLECAM!!!! (1) Polecam to solarium!!! igla Giusta - opinia (1) Solarium super!!swietna obsluga i klimacik,Naprawde warto Giusta Rewelacyjne (1) Bardzo podoba mi sie wystroj wnetrza jest przytulny ,stylowy,obsluga jest... Ewa Polecam salon fryzjerski (1) Do salonu chodzę od początku i zawsze do Pani Darii. To najlepszy fryzjer... Ania zadowolona klientka - opinia (1) Bardzo miła obsługa oraz profesjonalizm w kameralnych warunkach, a do tego... zadowolona klientka Raj na ziemi:) (1) W dniu urodzin postanowiłam sprawić sobie wyjątkowy prezent - wybrałam się do... Agnieszka Gabinet godny polecenia! (1) Zgadzam sie w 100% z wypowiedziami moich poprzedniczek. U p.Agnieszki... Ula rewelacja) (1) Witam Wszystkich) naprawde bardzo zachecam do odwiedzenia tego studia))... Marcin(Chudzinka) Wawa Polecam innym (1) Robiłem zakupy z żoną. Nie dość, że wybór różnorodny.... to miła obsługa... Rafał nie miło oraz brudno! (1) Niestety muszę wystawić negatywną ocenę ponieważ obsługa była tak nie miła i... Małgorzata