do Pani Zawiedzionej... (1) przykro mi ,ze jest Pani nie zadowolona.jesli jest Pani jeszcze zain... agnieszka kulesza Pełen profesjonalizm (1) Mimo małego nieporozumienia (nie zapisano mnie w kalendarzu Pana Romana - z... Ewelina To jest TO!!! (2) Jestem pod wrażeniem jak przyjemny może być masaż. Chodziłem do wielu takich... ŁUKI
Cudowne dłonie (1) Z uwagi na moje dolegliwości kręgosłupa,często korzystam z usług tego salonu.... Iwona wrócę tam !!! (1) Byłam po raz pierwszy. Z mężem byliśmy zmęczeni po podróży, spontaniczna... Maria Wieczór Panieński (1) Mój wieczór panieński rozpoczęłam od wizyty z salonie masażu tajskiego z... Judyta REWELACJA!!!!!!!! (1) Pełen profrsjonalizm i niezwykle miła obsługa. Jesteśmy stały klientkami pana... Wielbicielki talentu pana Krzysz paznokcie tylko u IZY (1) paznokcie robi najlepsze IZA- sa rewelacyjne, wygladaja jak naturalne, trwale... anna Rewelacyjne paznokcie (1) Zdecydowanie polecam studio paznokcia. Usługa profesjonalna za przystępną... Anna wiktoria - opinia (1) jestem czesta klientka i jestem bardzo zadowolona z gabinetu. wychodze z... wiktoria Tylko Pani Tereska :))) (1) Pani Tereska zawsze zrobi mi fajną i modną fryzurkę :) do tego jest bardzo... Kasia Profesjonalizm i Elegancja (1) Polecam wszystkim skorzystanie z profesjonalnych usług Pani Aleksandry.... Wojciech Marta - opinia (1) Chodziłam do Filipa kilka lat( chyba 6-7, ale z przerwami). Efekt?- różnie to... Marta POLECAM BARDZO ! (1) Polecam nowy obiekt SPA. Profesjonalny sprzęt, widoczne efekty, mila... Dudek Znowu beznadzieja. (1) Miała być druga wizyta, inna fryzjerka. Była. Fryzjerka inna, wizyta... m_dr@op.pl Nie polecam (1) Fryzjerka obcięła mnie na ... . Wszystko zajęło 15 minut, prawie nie mam... TT Tattoo na najwyższym poziomie (1) Mój pierwszy tattoo zrobiłem sobie właśnie w tym studiu. Napis na karku wg.... DeVilio Polecam!!!! (1) Tatuaż,który zrobiłem w Saveetat jest obłędny!!!! Naprawdę tatuator ma... Marek Polecam wszystkim szukajacym profesjonalizmu (1) Nie bede sie rozpisywal , napisze tak: trzeba samemu tam isc i ocenic. Mysle... Jarek Kachna C - opinia (1) Gabinecik wspaniały! Korzystamy z niego oboje z mężem. Klubowa atmosferka,... Kachna C