rewelacja) (1) Witam Wszystkich) naprawde bardzo zachecam do odwiedzenia tego studia))... Marcin(Chudzinka) Wawa Polecam innym (1) Robiłem zakupy z żoną. Nie dość, że wybór różnorodny.... to miła obsługa... Rafał nie miło oraz brudno! (1) Niestety muszę wystawić negatywną ocenę ponieważ obsługa była tak nie miła i... Małgorzata
Cudownie! (1) Do en vogue trafiłem z tej strony i nie żałuję pod żadnym względem... Jacek pepe - opinia (1) Otóż nieprawda. Strzygę się u Gosi i nie uważam żeby było niedokładnie i... pepe po prostu super (1) Rewelacja!!!!! Ostatnio obcinałem się u Pani Oli. Było super, a jestem bardzo... newton>>>> Super!!!! (1) Solarium bardzo dobre ,mila obsluga oraz bardzo przyjazny klimat .. Naprawde... Gosia Tomek - opinia (1) Znam Marcina już bardzo długo i zawsze pomagają mi jego masaże - zwłaszcza,... Tomek Wosk i henna rzęs... (1) ...byłam na w/w zabiegach u Pani Kosmetyczki - bardzo miła i muszę napisać,... Magda Polecam Panią Olę!!!! (1) Pani Ola to prawdziwa profesjonalistka,niezwykle utalentowana . Zawsze mogę... Monika Świetny salon (1) Polecam ten salon, w porównaniu do innych bardzo duży wybór nie tylko sukni... Justa Bardzo zadowolony klient :) (1) Pani Monika ( przemiła osoba) rozjaśniała moje włosy pasemkami. Kolor wyszedł... Agnieszka F. Super (1) Czysto, miło, przyjemnie, szybko i wcale nie jest drogo. Polecam serdecznie. Anka :) (1) Polecam Anka Polecam serdecznie (1) Jestem bardzo zadowolona z usług salonu. Miła, profesjonalna obsługa, bardzo... Małgorzata N. Piękna pamiątka (1) Co powiedzieć, przyszedłem z pomysłem, wyszedłem z pamiątką na całe życie,... Wasyl Super (1) Rewelacyjne miejsce dla tych,którzy chcą zadbać o swó wygląd i... Dorota Jak tatuaż to tylko w SAVEETAT :-) (1) Chcesz zrobić tatuaż? Nasuwa się tylko pytanie, które wybrać studio. Fakt -... Dorota fantastyczne miejsce:) (1) naprawde polecam.. mila obsluga, rewelacyjne masaże.. Bolał mnie kręgosłup i... Aleksandra hmm.. (1) Prawda jest taka że jak się nie umówisz na mierzenie sukni to obsługa NIE ma... Anna