Fryzura ślubna (1) Bardzo miła obsługa, super wszystko wyszło ,tj, fryzura próbna -rewelacja. Na... Olga Godny polecenia (1) Korzystałem z zabiegów kosmetycznych, kilka razy, byłem u pani Asi potem u... Dariusz :) (1) super,świetnie ,rewelka :) jestem zarany jak smok :) Bardzo dobre lampki :)... yesterdey
Ola - opinia (1) Od dłuższego już czasu jestem klientką salonu Image i jak do tej pory o... Ola Szczerze polecam - Super miejsce :) (1) Chodzę tu do fryzjera od jakiegoś czasu - jeżeli zależy Ci na tym by ktoś... Krzysiek Angielika polecam te PAnia!! (1) Wszystko w jak najlepszym porządku,milo z uśmiechem i strzyżenie takie jakie... b-i SUNFLOWER (1) Solarium z klimatem..Naprawdę polecam wszystkim to solarium z bardzo miłą i... Magda Aerobik bez wysiłku (1) Polecam wszystkim, którzy nie mają czasu na uprawianie sportu albo wcale,... Marta 3858/3850 Polecam (1) Nie mogłam sobie poradzić ze swoja nadwagą i figurą, stosowałam rożne diety... Grażyna 2482 Gorąco polecam:):):) (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa, zawsze gotowa we wszystkim pomóc i... Beata 4118/3850 Zadowolona klientka (1) Jestem bardzo zadowolona i szczerze wszystkim polecam (id3495) Monika tragedia (1) uprzedzam wszystkie panie ktore beda miały ochote skorzystac z uslug tego... iwona REWELACJA (1) Skorzystalam z uslug salonu po raz pierwszy i jestem w pelni... Natalia Nigdy więcej!!!! (1) Nie polecam!!!! Niemiła atmosfera, niemiła obsługa, miałam się zrelaksować, a... Elwira najlepszy (1) zwiedziłam chyba wszystkie sklepy ciązowe w Trójmieście wiec mam porównanie.... Evie numer 1 w trójmieście ! (1) Fryzjerka super strzyże -włosy po jej strzyżeniu same się układają NAPRAWDE.... izabela Przy następnej okazji odwiedzę to miejsce (1) Jestem przybyszem z daleka. Przypadkowo, z powodu bólu kręgosłupa (siedząca... Wojtek Czas na zmianę... (1) Odwiedziłam salon En Vogue po raz pierwszy i trafiłam na Panią Karolinę,... Monika podziekowanie (1) czuje się jakby mi ubyło 10 lat! dorota osak Polecam wszystkim! (1) Korzystałem kilkakrotnie z usługi i uważam to solarium za jedno z najlepszych... Krystian