najlepszy fryzjer w trójmieście (1) jedyny minus to zakaz wjazdu na ogarną, ale można zostawić auto przy NBP i... tajemnica stylistka paznokci Kasia czyni cuda i to w błyskawicznym tempie (1) Z przedłużania paznokci korzystam od lat. Ktoś polecił mi p. Kasię z tego... Wiesława szybki efekt (1) Korzystam z urządzeń regularnie. Widoczny efekt - 4 cm w pasie mniej:) Polecam zadowolona
polecam wszystkim ten salon (1) polecam wszystkim ten salon naprawde rewelacja, fryzurke mam super kati polecam!! (1) świetny wybór sukienek :) marki są faktycznie angielskie i to te z... karolina zadowolona klientka:) (1) Z usług w gabinecie korzystam regularnie.Jestem bardzo zadowolona z... Wiola zmarszczek coraz mniej :) (1) póki co miałam 4 zabiegi radiofrekwencji, a efekty już niepodważalne,... Elżbieta F. Rewelka ^^ (1) Pierwszy tatuaż, choć nie duży i prosty, to dał mi wiele radości, zwłaszcza,... Verd super masaż i obsługa (1) super masaż i obsługa klient Super fryzjerka!!!! (1) Bardzo polecam wszystkim Pania Milenke, osoba dosc mloda ale z wielkim... Karol Pani Małgosia (1) Pani Małgosia zrobiła mi upięcie oryginalne i kreatywne,dopasowane do okazji... Asia naprawde warto sie tu wybrac:) (1) sukienka przesliczna, zachwycila nie tylko mnie, ale i gosci:) pani Grazyna... Anna Maciek jesteś super!!! (1) Długo szukałam dobrego fryzjera aż w końcu przeczytałam na jakimś forum o... ania POLECAM!!! (1) Polecam gorąco wszystkim salon Ibiza,miła i profesjonalna obsługa,super łóżka... Ala Super! (1) Lampy świetnie opalaja. Poszłam na najmocniejsze łóżko na 10 min, 2 min... ewa zadowolona klientka:) - opinia (2) korzystalam z uslug salonu fryzjersko-kosmetycznego Wenus i jestem pod... zadowolona klientka:) świetny salon (1) profesjonalna praca (kolczyk), bardzo miłe podejście do klienta,jak... latras jak zawsze zadowolona (1) Z usług tego salonu i talentu Pani Marioli korzystałam już kilka razy i... Katie Jestem zadowolona (1) Poleciła mi ten sklep koleżanka, która wychowała w tej firmie dwoje dzieci.... Irenka POLECAMY ! (1) opinie nie kłamią ! zdecydowanie jedno z najlepszych (jeżeli nie najlepsze)... k&m