Naprawdę warto!!! (1) Wspaniały klimat,mozna sie poczuć jak w domu.a podczas masażu prawie się... Anna Gabinet GAJA (1) Gorąco polecam ! Bardzo MIŁA i PROFESJONALNA obsługa, z każdej wizyty... Kaśka Szok!!! (1) jak napisane...otwarcie sklepu jest od godz. 12.00,wiec czekalam specjalnie... Sylwia
super zakład!!! (1) Polecam wszystkim skorzystanie z usług tego zakladu. Otrzymałam bardzo... AleWoj REWELACJA!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z fryzury, pierwszy raz tyle osób powiedziało mi, że... sikorka Niezadowolona. (1) Po przeczytaniu tych dobrych opini byłam bardzo zaskoczona. Fakt,ze ilość... Basia depilacja (1) Skorzystałam w Afromagii z depilacji. Salon nie wyróżnia się wystrojem.... Basia super - jak zawsze (1) DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM. Przed ślubem zgłosiłam się do tej Kliniki i bardzo się... Angelika Mrowińska tragedia... (2) Byłam dziś pierwszy raz w solarium sugerując się opiniami z tej strony.... dagmara satysfakcja zagwarantowana (1) Jestem klientką tego salonu od początku jego powstania. Prowadzi go dwoje... Lidia Witkowska kosmetyczka p. marta (1) korzystałam z usług pani marty kilka razy (depilacjia i oczyszczanie... Karolina Wszystko super (1) Obsługa świeta, pani któa mnie depliowała zrobiła to bardzo fachowo przez co... Misha Jezeli Panstwo chcą się zrelaksować i poczuc obsluzonym bardzo profesjonalnie zapraszam do Pani Małgosi (1) Pani iMałgosia jest niezwykle ciepła i milą osoba, ma wspaniałe pomysły,... Agnieszka Sz. z Gdyni :) (1) Jestem zachwycona ! Atmosferą i spontanicznością ! Gorąco polecam, usługi... Paulina raczej nie polecam... (1) Skorzystałam z usług fryzjerskich dwa razy, strzygła mnie pani Ewa. Za... Monika Gorąco polecam GAJĘ (1) Rewelacyjna obsługa, wspaniały relaks, profesjonalne i efektowne... Marta Wielkie dzięki (1) Poleciła mi Pana Krzysztofa zaczepiona przypadkiem Pani która miała cudo na... Marta Kotanowska Polecam :) (1) Wykonanie tatuażu bardzo profesjonalne, bardzo dobre wykończenie jeżeli... Adam (anioł celtycki) Super! (1) Świetny pomysł na nazwę retro atelier, ciekawy i miły dla oka wystrój, ale... Monika bardzo miła obsługa (1) fajnie czułam się w salonie panie bardzo miłe dobrały mi odpowiednią sukienkę... ms