Polecam (1) Miła, sympatyczna a przede wszystkim bardzo kompetentna obsługa... Lena 4136/3850 REWELACJA!!! (1) Dobry klimat, miła obsługa, REWELACYJNE WYNIKI :-) Konsultantki bardzo... Małgosia, 4131/3850 POLECAM (1) CHCIALAM ZACHECICKLIENTOW DO ODWIEDZANIA HAWANY NA MORENIE.DZIEWCZSYNY... WIERNA KLIENTKA
Iwona - opinia (1) byłam na zabiegu urządzeniem focus rf+ -rewelacja pozdrowienia dla Pani Kasi Iwona Wrzeszcz (1) Do pewnego czasu korzystałam z solarium w "nowej" Hawanie we Wrzeszczu,... Ona To jest to!! (1) Kiedy zwykle wybieram się do fryzjera, muszę być lepiej zorientowany w... Tomek N. polecam!!! (1) Trafiłam tutaj z polecenia Pana Romana,mojego stylisty.Po raz pierwszy ktoś... wioletta Polecam! (1) Długo szukałam osoby,która wykona subtelnego i naturalnego frencha i... Ania jestem zachwycona (1) poszukiwalam bardzo dlugo zarowno fryzjera, jak i miejsca, w ktorym bedzie... tomira super!!!! (1) Naprawde nie moge zgodzic sie z negatywnymi opiniami. Jestem stala klientka... Monika Blok super (1) Rowniez nie zgadzam sie z negatywami dotyczacymi fryzjerstwa, z kosmetyki nie... ewa super (1) Nie zgadzam sie z ww opinia. Jeastem stala klientka i nigdy nie wyszlam nie... ewa mam pieknie paznokcie!!!!! (1) Przypadkowo trafilam do gabinetu NEL.Bardzo sympatyczna pani Ewa zrobila mi... Blok Patricia POLECAM (1) Pani Ewa kompetentna i symatyczna kosmetyczka.Jestem bardzo zadowolona z... Blok Monika Super chruper!!:)) (1) Mój tatuażyk jest MEGA śliczny bajer, już nie pierwszy..;D Polecam każdemu!!!;] MALA0069 Po prostu dziekuje! (1) Od dzis zamiast spidermana moim ulubionym superbohaterem jest MARTA!... Paulina monika d. - opinia (1) polecam w 100 % . monika d. Madzia - opinia (1) Profesjonalne,wyprofilowane łóżka miła obsługa naprawdę gorąco polecam!!!! Madzia Super! (2) Super miejsce pod każdym względem. Wybrałam się na tak polecane zabiegi... anka Kobieta piękną jest........ (2) Wreszcie znalazłam miejsce, gdzie, w atmosferze ciszy i spokoju, można... BEATA