Rewelacyjnie... (1) Przeniosłam się do tego solarium z innego na Zaspie, które zlikwidowano i... Beata. Polecam ! (1) Do Pani Magdy trafiłam przypadkiem i bardzo się z tego cieszę,wykonane... Meg Super-polecam (1) Fantastyczne Panie zrobią z tobą co zechcesz w miłej atmosferze. Marzena
OK (1) Również polecam panią Elę, bardzo ładnie zmieniła mi image :) atmosfera... oliska polecam (1) Witam! jestem bardzo zadowolona z profesjonalizmu Pani Basi która ma... Maria NAPRAWDE WARTO! (1) Jestem klientką Basi już od dawna, nawet namówiłam mamę aby sobie przedłużyła... Agata REWELACJA!!! (1) Dziś Krzysiek zrobił mi piękny tatuaż na stopie i jestem bardzo zadowolona.... xxx Rewelacja (1) Dwa lata temu szukalam dobrego fryzjera w Gdańsku, trafilam do Studia Szymon.... kasia Nowa fryzjerka-chron nas Panie przed nia (1) Witam, od jakiegos czasu jestem klientka Ramony a dokladnie pani Żanety-jest... Anna Ocena pozytywna (1) Wpadłam tam w sumie przez moją dobra koleżankę, które mnie tam zaciągnęła i... Natalia Polecam (1) Jestem stałą fryzjerką tego zakładu fryzjerskiego od 4 lat. Strzygę się... Marta SUPER RZESY! (2) WARTO BYLO PRZYJECHAC DO SALONU ABY UZYSKAC TAK ZNIEWALAJACY EFEKT ! CHODZE... MMM Jestem mega zadowolona (1) Przyszłam do tego saloniku po ratunek. Miałam już zrobione paznokcie, które... Ania JESTEM BARDZO ZADOWOLONA (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi.Polecam wszystkim szukającym fryzjera.Pani... Marzena oczywiście polecam! (1) Jestem klientką pana Szymona od roku i jestem bardzo zadowolona. Ma... Butterflyy nie polecam!!!! (1) zachęcona strona www tego zakładu i tym że doradzają, miła obsługa itd... Ewi żeby tak wszedzie... (1) Przemiła,kulturalna, w pełni profesjonalna obsługa i doradztwo, naprawdę... zadowolona klientka Polecam (1) Łużka bardzo dobre, obsługa również - poza jedną nową młodą panią. ceny... dekon zcesanie ślubne (1) po nieudanych poszukiwaniach kogoś, któ przygotuje me włosy na dzień tk ważny... Moni braki, braki... (1) brak kreatywności, brak poczucia stylu i wyposażenia salonu także brak. nie... Ewa Z.