MIŁE ZASKOCZENIE (1) Kupowałam zaproszenie na prezent dla bliskiej osoby, jeszcze nie skorzystała... Magda Daniel - opinia (1) Korzystałem z wielu gabinetów kosmetycznych i zdecydowanie ten jest... Daniel byłem na strzyżeniu u p. Reni i p. Romana (1) Fryzjera odwiedzam raz na 2 miesiące :) ale to co potrafią zdziałać i p.... Marcin
Polecam (1) Byłam, po dłuższej nieobecności. Świetna fryzura. Poczułam wiosnę. Dziękuję... Ewa gabinet na 5-kę (1) Profesjonalna, miła obsługa z dużą kulturą osobistą. Polecam gorąco ten salon... Ela zaskoczenie!!! (1) pomimo,ze wpadlam tam 7go,potraktowano mnie jak w dzien kobiet!!:)dostalam... iza :) (1) kolejna zadoweolona klientka! niskie ceny, miła obsługa oraz profesjonalizm -... Monika :) (1) Jak dla mnie , solarium jest naprawdę dobre . Nie mogę narzekać jak dotąd z... Ona ;] Nie polecam (1) Witam, tak czytam opinie i zastanawiam się czy akurat panie które mnie... zdruzgocona super (1) Miałam tylko jeden dzień na wyszukanie sobie sukienki na ślub, Byłam w kilku... Kasia - przyszła pani młoda korzystałem z zabiegu na twarz (1) Skorzystałem z zabiegu nawilżającego na twarz Bioline. Wrażenia niesamowite.... Marcin godna polecenia (1) jestem klientką pani Karoliny i jest to na prawdę fryzjerka godna polecenia... ania polecam (1) już kilka krotnie korzystałam z usług pani Marzenki jest świetna, masaż w jej... zadowolona klijętka Cudowny relaks (1) Bardzo polecam ATE,pani Kasia jest świetną kosmetyczką. Zabiegi kawitacji... Hania Zawiedziona.... (1) Szczerze mówiąc między stroną internetową a tym co zobaczyłam "na żywo" to... magda Profesjonalnie (1) Gorąco polecam! Salon jest nowy, ale obsługa profesjonalna i doświadczona.... Aga Rewelacja (1) Już kilkakrotnie korzystałam z usług i jestem bardzo zadowolona z... madzia_oska Masaż na wysokim poziemie (1) Masażysta posiada wiedzę, oprócz masażu przekazuje wiedzę oraz uczy klienta... Dorota skorzystałam wielokrotnie z zabiegów leczniczych (1) Mogę śmiało polecić Pana Marcina, rzetelny, z niebywałą precyzją zajmuje się... Kasia POLECAM! (1) Rewelacja! Naprawdę polecam! Fantastyczne miejsce! Pełen profesjonalizm Pani... Anna Nowak