zadowolona klientka - opinia (1) polecam salonik mały ale jest w nim atmosfera obsługiwała mnie mila pani... zadowolona klientka Super obsluga szczególnie szef pan Józef Świniarski (1) Ponieważ działam w młodych demokratach pewnego razu naszło mnie aby... K.T. .... - opinia (1) Byłam dzisiaj po raz pierwszy na masazu roll i jestem zachwycona. Bardzo... ....
Gosia - opinia (1) Pani Magda jest bardzo sympatyczną osobą,i widać na pierwszy rzut oka,że... Gosia super ciuszki (1) :) ania Zawsze zadowolona (1) Jestem stałą klientką tego salonu(już od kilku lat)nigdy nie spotkałam się z... stała klientka Alicja - opinia (1) bardzo mila i fachowa obsluga Alicja Szczerze polecam:) (1) Wybrałam się do Studia ze szczególnie ciężkim i bolesnym przypadkiem... Ola Zadowolona !! (1) Ja robiłam sobie tatuaż w tym studiu i mogę z pełną odpowiedzialnością... haangulka PORAŻKA (2) Witam! Szczerze odradzam korzystanie z tego solarium. Cała ta firma, to jakaś... nika POLECAM (1) JESTEM STAŁA KLIENTKA PANI LUCYNY BARDZO JESTEM ZADOWOLONA Z PAZNOKCI... kasia sprobujcie , bo warto (1) Bardzo jestem zadowolona z zabiegow w gdynskim salonie . Dzieki... Katarzyna Kaminska zenada (1) bylam raz i juz wiecej nie skorzystam z tego solarium. lozka brudne w srodku... niezadowolona PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Uważam się za stałą klientkę, byłam kilka razy i na tym nie koniec.... Madzia Zadowolona klientka - opinia (1) Byłam już w kilku salonach w Trójmieście, ale w żadnym nie zostałam tak... Zadowolona klientka Super Studio!!! (1) Gorąco polecam, zarówno tatuaże u Krzyśka, jak i kolczyki u Rafała, nowego... Madzia świetny salon w Zieleniaku (1) Pracuję w Zieleniaku od dawna, ale nie wiedziałam, że znajduję się tutaj tak... Marta Gracz wszystko na 1 piętrze (1) "Byłam w Agnes wraz z przyjaciółką. Wybór sukien słubnych był ogromny z... Efka ... (1) Mieszkam na osiedlu przy C.H.Alfa, wiec jestem czestym gosciem tego centrum... Anna Martyna - opinia (1) Jestem stałą klientką tego salonu, zawsze się spieszę więc cieszy mnie fakt,... Martyna