GORĄCO POLECAM USŁUGI PANI ANI (1) MIŁA PROFESJONALNA OSŁUGA ORAZ NA UWAGĘ ZASŁUGUJE PANI ANIA , KTÓRA POTRAFI... KASIA Rewelacja (1) Solarium godne polecenia,obsługa zawsze usmiechnięta,Panie sa bardzo... lucy0891 Monia - opinia (1) Skorzystałam z usługi masazu za namowa mojej kolezanki po raz pierwsz i... Monia
GORĄCO POLECAM! (1) Przeszłam serie zabiegów mikro i BDR na twarz! Wykonanie i efekty pierwsza... Kasia Paznokcie tylko u sympatycznej pani Ani. (1) Bardzo polecam usługi pani Ani.Jest bardzo profesjonalna .Perfekcyjnie... Iwona P.Iwonka (fryzjerka) (1) Byłam u P.Iwonki po raz pierwszy,ale na pewno nie po raz ostatnio..:) Jestem... klientka Agnieszka - opinia (1) Jestem zadowolona,przyjazny klimat,napewno wrócę.Polecam! Agnieszka paznokcie u Pani Ani (1) Profesjonalna i szybka obsługa oraz duża kreatywność p. Ani. Paznokcie... czekoladka Po prostu świetne solarium (1) Przeniosłam się z solarium mieszczącego sie niedaleko i teraz zobaczyłam co... Monika Toma Rewelacyjne paznokcie u P.Ani (1) Tak rewelacyjnych paznokci jeszcze nie miałam w życiu.Pełen profesjonalizm... lili Najlepsze solarium! (1) Korzystam z usług tego solarium przynajmniej raz w tygodniu i jestem bardzo... Muśnięta słońcem Szczerze polecam!!! (1) Pani Kwiryna jest fantastyczna, potrafi świetnie doradzić. Trzeba się... Asia super super super!!!!!!!!!!!! (1) witam! ostatnio byłam w tym salonie i jestem bardzo zadowolona a szczegolnie... IGA P. Iwonka kosmetyczka. (1) Bardzo gorąco polecam Panią Iwonkę kosmetyczkę. Nie dość że jest bardzo... W. POLECAM (1) Usługi na wysokim poziomie Na pewno skorzystam po raz kolejny Ania pełen profesjonalizm (1) Długo zastananawiałam się,do ktorego salonu fryzjerskiego się wybrać i wybór... Szmaragdowa noc P.Justyna Jest REWELACYJNA (1) do p.Justyny chodze od dluzszego czsu.Jest ona najlepsza profesjonalistka w... jadwiga Polecam ! (1) Naprawdę gorąco polecam. Bardzo miła obsługa, miła atmosfera i co... Krzysiek Kochani!!!Takiego solarium mogą pozazdrościć nam inne dzielnice!!! (1) Nie rozumiem jak można być tak wrednym lub w tym wypadku tak zazdrosnym jak... Angel NAJLEPSZY SALON (1) jak dla mnie najbardziej profesjonalny salon. przede wszystkim duzo miejsca,... ami