Profesjonalnie !!!!! (1) Pani pracuje na kosmetykach najwyższej jakości :). Bardzo komunikatywna i... Gosia polecam (1) co się będę dużo rozpisywała...długo szukałam dobrego studia w trójmieście i... magkra **** (1) Kilka krotnie korzystałam z usług Pani Malwiny na początku byłam zadowolona z... Była klientka
REWELACJA (1) REWELACJA!!! W tym salonie każda kobieta poczuje się jak księżniczka!!! Magda zatenskniona Gabrysia - opinia (1) Drogie Koleżanki, wiele razy byłam zadowolnoa z usług Pani Iwonki, która... zatenskniona Gabrysia fantastycznie :) (1) Pani Magdalena ślicznie strzyże i jest przemiłą osobą! Byłam pierwszy raz... Aleksandra Studio na 6-tkę:) (1) Z usług Madzi korzystam już od dawna i zupełnie nie dziwi mnie fakt, że... Agnieszka ola - opinia (1) Fantastyczna i przemiła obsługa. Suknie bardzo ładne. ola bosko (1) Gorąco polecam pana Roberta!! To naprawdę profesjonalista, z jego usług... mag POLECAM!!!!! (3) SKLEP REWELACJA! WSPAMNIALA OBSLUGA ZNAJACA ZAPOTRZEBOWANIA KLIENTA. ZACHWYCONY KLIENT Tatuaż (1) Postanowiłam zrobić tam tatuaż. Z wykonania jestem bardzo zadowolona. Ale... Sara Fryzura do ślubu (1) Czytając inne opinie zauważyłam że kobiety korzystające z usług najczęściej... Sara warto.... (1) Pani Ewa ma wiele pomysłów i bardzo dobrze dobiera fryzury do twarzy... Elżbieta34 relaks i efekty (1) Jestem stała klientką niemal od początku istnienia salonu. Wcześniej... Bjetris Super Usługa (1) Polecam zdecydowanie. Bardzo miła kontaktowa Babka. EFEKT przerósł... MSK PAznokcie (1) Od niedawna w salonie Point sa oferowane rowniez uslugi z zakresu... Kamila ABR - opinia (1) Elegancki wystrój, sympatyczna i profesjonalna obsługa, z czystym sumieniem... ABR POLECAM :) (1) Serdecznie polecam - miła i bardzo profesjonalna obsługa, duża elastyczność i... ABR BARDZO POLECAM (1) Dziewczyny polecam ten sklep!! Wystrój jest taki sobie, ale to przecież nie o... MAGDA Profesjonalny salon fryzjerski w Trójmieście (1) Serdecznie polecam wszystkim Paniom salon fryzjerski Dariusza Degowskiego. Do... Monika