MOJE STOPY (1) Wypielęgnowane, zdrowe stopy są teraz nie tylko podstawą mojego dobrego... iza Polecam gorąco (1) To była moja pierwsza wizyta w tego rodzaju miejscu i przyznaję, że jestem... Dorota Potwierdzam .. bardzo fajne miejsce. (1) Super klimat, dobre ceny, świena muzyka, wyśmienita obsługa. Warto tam... Anna Zielińska
Gorąco polecam! (1) Zgadzam się z wszystkimi pozytywnymi opiniami nt. gabinetu Pani Mai,... E.P. Gorąco polecam (1) Miła atmosfera,fachowa obsługa. Przystępne ceny:) Pan Krzysiu z dużą... Ada Czysto, przyjemnie,szybko, extra atmosfera (1) jestem zadowolona robiłam tam tatuaz i naprawde polecam to studio:) paulina jestem w szoku (2) Korzystałam z solarium od dłuzeszego czsu! wszystko było dobrze byłam bardzo... Anna Marta - opinia (1) moim zdaniem jest to najlepsze solarium w calej Gdynii Marta lubię dzień, w którym planuję wizytę w ALTERNATIVE (1) cenię bardzo fachowość Szymona i jego osobowość.od dawna korzystam z jego... gaugamelka Polecam (1) Skorzystałam z usług Pani Moniki po raz pierwszy i z czystym sumieniem... Gosia polecam (1) w zasadzie nie ma sie do czego przyczepić ;), dlatego ten salon odwiedzam od... gosia Dorota - opinia (1) Witam, jeszcze na studiach byłam 3 razy - za każdym razem super, wysoka... Dorota Szukasz wspaniałego fryzjera- właśnie go znalazłeś (1) Do salonu Laurent, a dokładnie do MIRKA chodzę z mężem od początku jego pracy... Basia i Piotr Rewelacja (1) To solarium jest po prostu najlepsze, nie byłam w lepszym! Obsługa bardzo... Ola Super relax (1) Miła i sympatyczna obsługa, przystępne ceny, fantastyczny relax!!!!!! samanta 2007 wszystko sie zmieniło (1) wszystko sie zmieniło, lampy sa nowe i super opalają, wystrój się powoli ale... kama warto (1) polecam wszystkim chcącym się odchudzić, lepiej czuć a nie mającym czasu na... Ewa polecam (1) Ja przymierzyłam 5 sukienek, które sama wybrałam i sądzę, że to jest... asienka Szczerze polecam (1) Rewelacyjna obsługa klienta, wysoka jakość usług, dobre wyposażenie, ceny... Marian T. Polecam (1) Ja osobiście to nie - ale mój syn - lat powyżej 10 jest stałym klientem... MP