Bardzo zadowolona (1) Miałam okazję skorzystac z salonu DD i muszę przyznac, że na tej jednej... zadowolona POLECAM (1) Jestem klientką tego salonu,w końcu znalazłam super fryzjera,doradzi... Monika Klimatyczny salon (1) Na samym wejściu bardzo spodobał mi się wystrój salonu- jest bardzo... Patrycja
:) (1) Polecam, paznokcie żelowe wykonane przez p. Sylwię są naprawdę piękne. Nie... Katarzyna Sawicka-Stankieiwcz Marta - opinia (1) Również jestem stałą klientką tego solarium i nie zgodzę się z opinią poniżej... Marta agusia - opinia (1) Piękne suknie i bardzo miła obsługa. Można sobie spokojnie wszystko zmierzyć,... agusia Pączuś - opinia (1) REWELACJA!!!! Miła atmosfera , przemiła obsługa - nie mówiąc o efektach!... Pączuś Rewelacja! (1) Salon został mi polecony przez koleżanke która była juz pare razy i ciągle... Małgorzata Wieloch mała - opinia (1) Bardzo miła obsługa, reweacyjny wystrój, studio paznokci ich wykonanie na... mała rewelacja (1) Pełen profesjonalizm, wyśmienita kadra. Cudowne podejści do Klienta i jego... iwonam PRZYJAZNY SKLEP (1) Przesympatyczna obsługa. Profesjonalnie podchodzi do sprzedaży- służy... Bożena Junka profesjonalnie :) (1) fryzura, podejście do klienta... wszystko REWELACJA. dziękuję i szczerze... kama polecam!!!! (1) jestem bardzo zadowolona,świetna atmosfera,rewelacyjne fryzjerki!! jestem... Ania Rewelacja (1) Moje przyjaciółki zorganizowały mi w Sensual urodziny. Miałyśmy całe spa dla... Ania polecam wszytskim paniom! (1) obsługa super, atmosfera rewelacyjna, pełne zadowolenie...POLECAM! Ania OK (1) Fajne miejsce, miła atmosfera, przystępne ceny tylko trochę z parkowaniem... Cro MEGA ZADOWOLONA (1) jestem stala klientka. Ostatni bylam u pani Agnieszki obciac wlosy i od razu... gallla Rewelecja. (1) Bardzo profesjonalne podejście do klientki.Pani Małgosia to istny Anioł ,... zadowolona klientka Makijaż permanentny (1) Superos... :-) wszystkim paniom gorąco polecam makijaż permanentny wykonany... Bożena REWELACJA (1) Profesjonalnie pod kazdym wzgledem! Fachowe scięcie, miła atmosfera,... ania&kuba