SUPER MIŁE MIEJSCE!!!! (1) Salon Deja Vu odwiedziłam przypadkiem.Powiem szczerze że od samego wejścia... wierna na zawsze:) super polecam wszystkim (1) profesjonalna ogsluga , miła atmosfera, pelny relaks po wizycie ania Gorąco polecam (1) Gorąco polecam!!! Juz sam wystrój przyciąga klienta do tego pyszna kawka, no... Justyna
Super (1) Jestem stałą klientką tych Allurek. Są świetne.Anetka robi najpiękniejsze... DIANA ita - opinia (1) Najpiękniejsze suknie w trójmieście!!!!!!!!Takie koronki można spotkać tylko... ita bardzo polecam!!! (1) korzystałam z usłu jak na razie tylko 2-krotnie ale muszę przyznac, że salon... Agnieszka PANI DOROTKA OD PAZURKÓW (1) Bardzo polecam pania Dorotke od paznokietków. Super kobieta, nietuzinkowa,... Agniesia Hania 2770 - opinia (1) Jestem stałą klientką Salonu Bailine w Gdyni od 2 lat, korzystam z zabiegów... Hania 2770 Przyjdź a sama się przekonasz:) (1) Porównując efekty opalania z innymi solariami, z których korzystałam gorąco... Kama na TAK (1) cisza,spokoj,dobra muzyka,usmiechniete Panie,pelen... m Pan Radek (1) Byłam w Alternative już 2 raz u Pana Radka, polecam. Aleksandra SSSSuuuupppeeerrrr!!! (1) Co tu dużo gadać trzeba przyjść i samemu ocenić dla mnie bomba!!!! Polecam... Agata ODRADZAM ZDECYDOWANIE! (1) odradzam zdecydowanie wszystkim tym paniom, które chciałyby zrobić sobie... A. Rewelacja !!! (1) Wspaniała, profesjonalna obsługa. Cudowny klimat. Kosmetyki bardzo wysokiej... Małgorzata Królikowska Polecam (1) Szybka, tania usługa i przede wszystkim profesjonalnie wykonana, idealna dla... Zosia Zadowolona (1) Odwiedziłam ten salon już kilkakrotnie,i jestem bardzo zadowolona z... graszka Super miejsce (1) Polecam zakupy w tym sklepie. Znalazłam świetny upominek dla mojej mamy, a... Magdalena zadowolony (1) Z usług tego zakładu jestem jak zawsze zadowolony. Personel profesjonalnie... Horhe ZAWSZE SUPER (1) NAJLEPSZY ZAKŁAD FRYZJERSKI W OKOLICY, MIŁE PANIE, SUPER STRZYŻENIE. POLECAM... PIOTR Polecam (1) 1. dobry kontakt, dyspozycyjność, punktualność 2. fachowa obsługa - świetny... Aga i Jacek