Uwielbiam to głaskanie (1) Kocham to głaskanie Po pracy zawsze ide do salonu na strzyzenie:) Młode... Arkadiusz No cóż (1) Niestety moja opinia będzie troszkę inna od poprzednich. Mialam okazję... kasia Asia - opinia (1) Miałam okazję spędzic przyjemne chwile w tym gabinecie. Pani Agnieszka,... Asia
Polecam! (1) Pani Monika jest bardzo punktualna, komunikatywna, słuchająca klienta.... Arleta krycha - opinia (1) Skusiły mnie bardzo dobre opinie na trójmieście, dlatego skorzystałam z usług... krycha fryzjerzy (1) Świetni fryzjerzy pracują w tym salonie! Pierwszy raz poszłam tam w zeszłym... Muparta coś niesamowitego.. (1) Kompetencja oraz zaangażowanie no i duża fachowość w wykonywanie zabiegów :)... Bielecki Kamil Beznadziejny fryzjer i właściciel lokalu (1) Kompletna pomyłka.Przyszłam zrobić odrost w kolorze jasny blond, bo taki mam... Achmed jacek - opinia (1) profesjonalnie, szybko i skutecznie jacek Super fajne miejsce. (1) Bardzo miłe Panie. Świetna atmosfera. Super zabiegi. Sprawdziłam i jestem... Kowalska. A Świtnie!!!!!! (1) Witam! Pierwszy raz korzystałam z usług tego studia. Uważam że obsługa jak i... Monika polecam!!! (1) Wraz z mężem zrobiliśmy sobie tu nasze pierwsze tatuaże. Bardzo dobre... ati bardzo dobry salon... (1) po długich poszukiwaniach osoby, która stworzy mi piękną,s uptelną fryzurę... kow.k to jest art (1) Polecam salon Dariusza Degowskiego :))) Do salonu trawiłam z polecenia... fabrice zdecydowanie polecam :) (1) Super klimat, można się odstresować. Właścicielka bardzo, bardzo miła. Widać,... Kasia REWELACJA!!! (1) Świetny salon...nowoczesny i nowatorski styl.Bardzo podoba mi sposób wyboru... Kama Super (1) Odwiedziłam salon po raz pierwszy - fryzjera i kosmetyczkę i jestem pewna, że... Grażyna hawana nowa!!!! (1) uczeszczam tam od kad powstalo to solarium wczesniej chodzilam na to starsze... POLECAM kurs wizażu (1) Skorzystałam z oferty szkoleniowej p.Anny Biel i jestem bardzo zadowolona z... Danuta Sokolnicka zadowolona klientka (1) zadowolona klientka klientka