Marta - opinia (1) Również jestem stałą klientką tego solarium i nie zgodzę się z opinią poniżej... Marta agusia - opinia (1) Piękne suknie i bardzo miła obsługa. Można sobie spokojnie wszystko zmierzyć,... agusia Pączuś - opinia (1) REWELACJA!!!! Miła atmosfera , przemiła obsługa - nie mówiąc o efektach!... Pączuś
Rewelacja! (1) Salon został mi polecony przez koleżanke która była juz pare razy i ciągle... Małgorzata Wieloch mała - opinia (1) Bardzo miła obsługa, reweacyjny wystrój, studio paznokci ich wykonanie na... mała rewelacja (1) Pełen profesjonalizm, wyśmienita kadra. Cudowne podejści do Klienta i jego... iwonam PRZYJAZNY SKLEP (1) Przesympatyczna obsługa. Profesjonalnie podchodzi do sprzedaży- służy... Bożena Junka profesjonalnie :) (1) fryzura, podejście do klienta... wszystko REWELACJA. dziękuję i szczerze... kama polecam!!!! (1) jestem bardzo zadowolona,świetna atmosfera,rewelacyjne fryzjerki!! jestem... Ania Rewelacja (1) Moje przyjaciółki zorganizowały mi w Sensual urodziny. Miałyśmy całe spa dla... Ania polecam wszytskim paniom! (1) obsługa super, atmosfera rewelacyjna, pełne zadowolenie...POLECAM! Ania OK (1) Fajne miejsce, miła atmosfera, przystępne ceny tylko trochę z parkowaniem... Cro MEGA ZADOWOLONA (1) jestem stala klientka. Ostatni bylam u pani Agnieszki obciac wlosy i od razu... gallla Rewelecja. (1) Bardzo profesjonalne podejście do klientki.Pani Małgosia to istny Anioł ,... zadowolona klientka Makijaż permanentny (1) Superos... :-) wszystkim paniom gorąco polecam makijaż permanentny wykonany... Bożena REWELACJA (1) Profesjonalnie pod kazdym wzgledem! Fachowe scięcie, miła atmosfera,... ania&kuba Polecam:) (1) W Ego skorzystałam z serii zabiegów "przedślubnie upiekszających";)!Przyznam... khati Naprawde warto! (1) Atmosfera i profesjonalizm uslug jest fantastyczny. Mieszkam za granica i za... Iwona gammam - opinia (1) Raczej nie polecam paniom, dla których dobre strzyżenie włosa nie jest... gammam Rewelacja (1) Bardzo dobre strzyżenie, świetny zmysł koloru, na pewno warto sprawdzić na... wiwka