POLECAM KAZDEJ PANI KTORA CHCE DOBRZE WYGLADAC (1) WRAZ Z MAMĄ KORZYSTAMY Z USŁUG P.MONIKI B.REGULARNIE:) JESTESMY BARDZO... ALICJA WRAZ Z MAMA Agata Jasinska - opinia (1) byłam w salonie po raz pierwszy i zdecydowanie po raz ostatni, oprócz... Agata Jasinska Dziekuje Pani Doroto:) (1) W salonie panuje naprawdę mila atmosfera:)spędziłam tam ponad trzy godziny i... Ania
Brak profesjonalistów (1) Bardzo mile dziewczyny ale do profesjonalistek jeszcze dluga droga, wiele... K W miare milo ale ...... BRUDNO :( (1) Kilka razy juz kozystalam z uslug kosmetyczki w salonie En- Face ale juz tego... klientka Kameralnie (1) Bardzo profesjonalnie. Wysoka kultura. Wiedza bez zarzutu.One pracują z... Macieq Suuuuuper:)) (1) Od lat znam Madzię i nie powiem złego słowa na nią, świetna fryzjerka ,... Ola ZDECYDOWANIE TAK!!! (1) PO RAZ KOLEJNY NIE ZAWIODŁYŚMY SIĘ KORZYSTAJAC Z USŁUG PANI MONIKI. BALEJAŻ... ASIA&SPÓŁKA Allurki górą ! (1) Jestem bardzo zadowolona Fryzjerka super ,zrobiła mi piękny baleyage, maja... Anuśka super fryzjer (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu pana Dariusza. Jestem bardzo zadowolona... Basia Gorąco polecam! (1) Obsluga godna polecenia, dziewczyny sa wspaniale- najbardziej ciesze sie ze... marta Barbara Kaczynska - opinia (1) Bardzo przyjemny salon, super obsluga, piekne sukienki. Znalazlam tam ta... Barbara Kaczynska Rewelacja !!! (1) Naprawdę polecam , wyszęłam bardzo zadowolona i będę tam wracała . Usługa... Kasia Naprawdę Super ! (1) Solarium pierwsza klasa - świetnie opala i bardzo miła obsługa - SZCZERZE... Marta z Sopotu Ceny średnie ale obsługa fatalna (1) Jestem stałym klientem tego lokalu,mozna rzec że diamentowym ale nie jestem... nicola Paznokcie tylko u p. Izy :) (1) Gorąco i szczerze polecam zdobienie paznokci przez p. Izę. Jej profesjonalne... gosia super miejsce (1) Solarium jest zadbane,czyste.Znajduja tam się nowe łóżka które opalaja na... stała klientka:) NAJWIEKSZA MOJA PORAŻKA TO WIZYTA W TYM SALONIE!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Po przeczytaniu tak wielu pozytywnych opinii udałam się również do tego... Zmartwiona Alicja - opinia (1) Pani Monika jest bardzo miłą osobą, punktualną, korzysta z dobrych,... Alicja Absolutnie nie! chyba ze nie szkoda Wam wlosow (1) Jak poszlam do Filipa pierwszy raz to bylam bardzo zadowolona, jednak... Klientka