PEŁNE ZADOWOLENIE ZA PRZYSTĘPNĄ CENĘ (1) Jestem stałą klientką salonu w zakresie przedłużania rzęs - 100% zadowolenia.... marzena_fikakowo GosiaK - opinia (1) p. Agnieszka zrobiła mi hennę, wszystko bez zarzutu, teraz mam arcydokładnie... GosiaK MAKIJAZ PERMANENTNY (1) PANIA MARYLKE I JEJ SALON POLECAM WSZYSTKIM PANIOM,KTORE CHCIALYBY ZROBIC... IRENA
Najlepszy salon jaki znam... (1) Pani Joanno, a może to Pani pomyliła salony, skoro oprócz Pani wszystkie inne... Ela jestem stałą klientką Pana Rafała (1) i gorąco polecam jego masaż leczniczy. miałam problemy z kręgosłupem, jak... gienia :) (1) Miła i fachowa obsługa.Kolorek i cała fryzura zgodna z moim oczekiwaniem.... Ania Warto skrzystać (1) Jestem bardzo zadowolona z sukni ślubnej, która zakupiłam w niniejszym... Beata Robert (1) Serdecznie polecam usługi Roberta w krewetce :) . Od razu widać, że zna się... Przemek Kasia. D - opinia (2) Widzę Pani Julitko że konkurencje serce boli że macie takie opinie dobre na... Kasia. D Profesjonalnie i miło (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usług. Bardzo miła atmosfera,... Danka dotka - opinia (1) Rozczarowałam się będąc u Pani Karoliny. Chodzę do niej od jakiegoś czasu,... dotka BARDZO KIEPSKO NIE POLECM !!! (1) obsługa tragiczna!! chyba ,że Panie obsługują w zalezności od humoru i... nadzia Polecam salon wszystkim nie zdecydowanym :) (1) Bardzo miła obsługa ...wspaniały masaż głowy rewelacja:)Pani Agnieszka... Małgorata polecam! (1) bylam dzis na podstawowej mikrodermabrazji wraz z ultradzwiekami. zabieg... natalia Poprostu super! (1) Fachowa przemiła obsługa, fajne niecodzienne pomysły, dla każdego przemiłe... seba_b11 ID 3760 - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegów i rezultatów. Próbowałam już wielu metod,... ID 3760 Gorąco polecam (1) Ja też nie jestem w stanie zrozumieć tych krzywdzących komentarzy. Przyszłam... Małgorzata Bailine - wreszcie coś dla zabieganych kobiet (1) Kiedy po raz pierwszy rafiłam do salonu chodziło mi przede wszystkim o... ID 2495 Bardzo polecam (1) Korzystam z usług kosmetycznych i jestem z nich bardzo zadowolona,miła i... Aga Pani Anetka (1) Na wizytę do Alternative wybrałam się ,z uwagi na dużą ilość pozytywnych... beniula