naprawde polecam (1) DZIS BYLAM U PANA PAWLA-POTWIERDZAM WSZYSTKIE POZYTYWNE OPINIE NA JEGO TEMAT.... IWONA super i jeszcze raz super (1) po ciężkim tygodniu taki dzień w takim miejscu to zbawienie.kolejny raz się... kama Jest super!!! (1) Niepowtarzalny saolon o bardzo oryginalnym, nowoczesnym wystroju. Iście... Aneta Śpiewak
Obsługa (1) Jestem stałą klientką solarium Saturn na Zaspie.Niestety jestem zmuszona... Xala beznadzieja! (1) odradzam.proste obcięcie grzywki okazało się nie lada problemem dla Pani... Klientka świetnie! (1) Polecam gorąco. Byłam z polecenia, pierwszy raz, przed studniówką. Nie... Jagna szczerze polecam, ilość lat istnienia na rynku mówi sama za siebie (1) szczerze polecam, ilość lat istnienia na rynku mówi sama za siebie Dominika Pienczyn REWELACJA (1) Obsługa spaniała godna polenie każdemu. Usługi kosmetyczne i fryzjerskie na... Monika Radzę uważać... (1) Korzystałam kilkakrotnie z usług, na początku rzeczywiście pani (właścicielka... Mag SUPER (1) Miałam naprawdę "nóż na gardle". Zostałam obsłużona ekspresowo i jeszcze do... Małgorzata Skóra rewelacja (1) Korzystam z ich usług od dość dawna, próbowałam w wielu miejscach, ale zawsze... mia Polecam elektrostymulacje! (1) Zachęcam do skorzystania z zabiegów w gdyńskim salonie Bailine. Miła... Jola 613 solarium (1) zachecam i polecam solarium jast czysciutkie,eleganckie,sa najnowsze lampy z... irena miło, czysto, przytulnie (1) miło, czysto, przytulnie i za nieduże pieniądze . Byłam na rolleticu juz... GKS12 mikrodermabrazja (1) Skorzystałam z zabiegu mikrodermabrazji w aurum gdyż skusiła mnie reklama w... Maria Kafka warto (1) ceny przystepne jakosc taka sobie ale za to ceny dobre warto bardzo miła i... krzys anetka - opinia (1) Bardzo polecam, dziewczyny sa naprawde super. Zawsze uśmiechnięte i miłe.... anetka Jak najbardziej POLECAM! (2) Byłam na oczyszczaniu twarzy, wiadomo nie nalezy to do przyjemnych zabiegów... Karolina Polecam (1) Jestem kolejną zadowoloną klientką Pani Moniki, jest to bardzo punktualna i... Małgosia Bajzel (1) fryzjerki mają olewający stosunek do klienta. Siedziałam tam 2 godz.a nawet... M