super obsługa, piękne suknie (1) Polecam wszystkim, rewelacyjna obsługa,panie potrafią bardzo dobrze doradzić,... Agnieszka głowa w dobrych rękach (1) Nie posiadam na tyle dobrej wyobraźni, aby zawsze wiedzieć, jak powinna... Anna Krystyna - opinia (1) Moje wrażenia z salonu w Gdyni są bardzo symatyczne.Schudłam, stracilam w cm.... Krystyna
dziewczyny sie starają i na tle innych wypadaja dobrze (1) zawsze mozna się do czegoś przyczepić a ciezko dostrzec dobre cechy. To dla... Zadowolona Klientka z Gdyni POLECAM! (1) Skorzystałam ostatnio z usług tego salonu i jestem bardzo mile zaskoczona... Kaja ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Pani Monika strzygła mnie po raz pierwszy... ale na pewno nie ostatni :-) Z... Joanna Szczerze polecam (1) Pełen profesjonalizm, kreatywność, najwyższej jakości materiały, trwałośc to... Kami :) (1) Dobrze, że są jeszcze tacy profesjonaliści jak Pan Krzysztof. Pierwszy raz w... Monika super (1) jestem bardzo zadowolona z uslug pani Eli, higiena i jakosc uslug na wysokim... Magda ODROBINA LUKSUSU DLA KAZDEGO (1) O PANI AGNIESZCE I JEJ NOWYM GABINECIE DOWIEDZIAŁAM SIE OD PRZYJACIELA,... KASIA mega zadowolona :) (1) miesiąc temu zrobiłam tatuaż na kręgosłupie, muszę szczerze przyznać że... Malwina tanio, czysto i fachowo (1) zachęcam wszystkich, naprawdę warto nie porzałujecie pike Rewelacja!!!! (1) Jeśli chcesz sobie zrobic kolejny tatuaz z serri "obojetnie co na kosci... Stara Polecam! (2) Fajne miejsce, miłe osoby. Jestem zachwycona masażami i zamierzam pozostać... Hanna Borowska SUPER (1) naprawde polecam ten salon obsluga rewelacyjna zawsze wychodze zadowolona... *ami POLECAM (2) Jestem stałą klientką Estetici, korzystam tam z wielu usług i powiem... Madzia Joanna - opinia (1) Jak nie masz czasu to kosmetyczka moze przyjechac do ciebie do domu i wykonac... Joanna Super! (1) Jestem po pierwszym miesiącu zabiegów wyszczuplających i już są widoczne efekty! G. Wianecka POLECAM ! (1) Chodzę do Ona & On przynajmniej raz w miesiącu . ! Świetna OBSŁUGA !POLECAM... Igor ; ] Jestem zachwycona i miło zaskoczona! (1) Parę dni temu koleżanka poleciła mi ten salon, poszłam nie do końca... Monika