SUPER! (1) Witam,studio polecil mi znajomy i byl to strzal w 10:)Profesjonalana,mila... Magda Skwaszone miny :/ (1) Na pierwszy rzut oka całkiem miło, ciepło urządzony salon, ale skwaszone miny... Daria polecam (1) od trzech lat regularnie wpadam do Pani Iwonki fryzurkę którą szczerze... Magda
Katastrofalna Obsługa (1) Ta Pani Ela faktycznie bardzo nie miła, byłam ostatnio o 19.30 i powiedziała,... Agnieszka :) (1) Szczerze polecam Panią Monikę!!!!! W 100% jestem zadowolona z obsługi i... Ania Polecam (1) Czytam kilka opinii zamieszczonych na tej stronie i zastanawiam się kto... Iza bardzo mi sie podobało (1) jezeli chodzi o obsługe salonu to Panie naprawde są bardzo miłe i super... jolka naprawdę polecam! (1) Wszystkim, którzy w wielkim dniu nie chcą niepokoić się o dekoracje ślubne... Monika nie polecam! (1) Po przeczytaniu opinii na temat rewelacyjnych umiejętności p. Julity,... N.M. Pani Agnieszka (1) Od niedawna w salonie urzeduje nowa manicurzystka Agnieszka - miejsce bardzo... zadowolona Ola polecam! (1) Bardzo polecam to miejsce. Pod koniec zeszłego roku kupiłam suknie w promocji... Zadowolona Udało się! (1) Wkońcu udało mi się podjąć decyzje co do sukni. Bardzo cieszę sie że trafiłam... Małgosia POLECAM :] (1) Dlugo szukalam odpowiedniego salonu w Gda i wreszcie znalazlam:) obsluga... Martyna mile zaskoczona (1) uwazam jest to jedno z najlepszych solariow w trojmiescie nie boje sie tego... Bizneswoman Wygrałam! :D (1) W solarium organizowany był konkurs, w którym wzięłam udział i wygrałam :D... Irena OCZYWIŚCIE ŻE POLECAM!! (1) Salon kosmetyczny na 6 z dużym plusem. Cała otoczka gabinetu na najwyższym... Aleksandra Kaczor mika - opinia (1) Ponieważ pani u której miała robione zabiegi nie pracuje już w BL, kolejny... mika NAPRAWDE WARTO ! (1) Kobietki szczerze wam polecam.Fryzjerka Pani Magda zajeła się moimi włosami,... lalka;) Polecam P.Anitę - kosmetyczkę !!!!! (1) Jest to pani o wysokiej kulturze osobistej, spokojna, potrafi doradzić i - co... Karolina Bailine doskonały relaks i gimnastyka bez wysiłku (1) Jestem otyłą emerytką po sześćdziesiątce walczącą bezskutecznie z tym... ID3477