p. Magda (1) Odwiedziłam kilka pań kosmetyczek w Trójmieście i tylko z p. Magdy jestem... magda idealne miejsce (1) czy jeśli powiem, ze jest to miejsce z którego wychodzę zawsze w pełni... Celina MASAKRA (1) Kobiety pracujące tam nie znają sie kompletnie na rzeczy, biorą wielka kase... Kika
super obsługa, piękne suknie (1) Polecam wszystkim, rewelacyjna obsługa,panie potrafią bardzo dobrze doradzić,... Agnieszka głowa w dobrych rękach (1) Nie posiadam na tyle dobrej wyobraźni, aby zawsze wiedzieć, jak powinna... Anna Krystyna - opinia (1) Moje wrażenia z salonu w Gdyni są bardzo symatyczne.Schudłam, stracilam w cm.... Krystyna dziewczyny sie starają i na tle innych wypadaja dobrze (1) zawsze mozna się do czegoś przyczepić a ciezko dostrzec dobre cechy. To dla... Zadowolona Klientka z Gdyni POLECAM! (1) Skorzystałam ostatnio z usług tego salonu i jestem bardzo mile zaskoczona... Kaja ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Pani Monika strzygła mnie po raz pierwszy... ale na pewno nie ostatni :-) Z... Joanna Szczerze polecam (1) Pełen profesjonalizm, kreatywność, najwyższej jakości materiały, trwałośc to... Kami :) (1) Dobrze, że są jeszcze tacy profesjonaliści jak Pan Krzysztof. Pierwszy raz w... Monika super (1) jestem bardzo zadowolona z uslug pani Eli, higiena i jakosc uslug na wysokim... Magda ODROBINA LUKSUSU DLA KAZDEGO (1) O PANI AGNIESZCE I JEJ NOWYM GABINECIE DOWIEDZIAŁAM SIE OD PRZYJACIELA,... KASIA mega zadowolona :) (1) miesiąc temu zrobiłam tatuaż na kręgosłupie, muszę szczerze przyznać że... Malwina tanio, czysto i fachowo (1) zachęcam wszystkich, naprawdę warto nie porzałujecie pike Rewelacja!!!! (1) Jeśli chcesz sobie zrobic kolejny tatuaz z serri "obojetnie co na kosci... Stara Polecam! (2) Fajne miejsce, miłe osoby. Jestem zachwycona masażami i zamierzam pozostać... Hanna Borowska SUPER (1) naprawde polecam ten salon obsluga rewelacyjna zawsze wychodze zadowolona... *ami POLECAM (2) Jestem stałą klientką Estetici, korzystam tam z wielu usług i powiem... Madzia Joanna - opinia (1) Jak nie masz czasu to kosmetyczka moze przyjechac do ciebie do domu i wykonac... Joanna