TRAGEDIA!! NIE POLECAM!! (2) Zachęcona dobrymi opiniami na portalu Trójmiasto, stwierdziłam, że odwiedzę... Madlena Gorąco polecam, to Mistrzyni fryzjerstwa !!! (1) Witam serdecznie! Jestem stałą klientką Pani Lucynki i za każdym razem... Anecia Lekceważenie klienta (2) Niestety nie skorzystałam z usługi, nie miałam tej szansy,bowiem nie... AA
Pełen Profesjonalizm! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług salonu Abacosun Gdańsk, w styczniu zaczęłam... Magdalena ania - opinia (1) nigdy nie piszę komentarzy, ale nigdy nie byłam tak zadowolona jak po wyjściu... ania Najlepiej (1) Skorzystałam z usług Tego salonu i goraco polecam.Obsługa bardzo miła, suknie... Barbara SUPER (1) Chodze na brwi do Allure i jestem bardzo zadowolona Zawsze mialam dobre brwi... Agnieeszkaa same +++++++ ;) (1) Nie trzeba duuużo pisać! Uważam, że jeśli ktoś posiada talent oraz chęci to... Sylwia krystyna Wajda - bajecznie (1) Pani Agnieszka to doskonała kosmetyczna z powołaniem. Wspaniały masaż i... Krysi POLECAM (1) kolejna skuteczna cegiełka do realizacji marzeń - Polecam ! Natalia IP 1995 100% zadowolenia (1) Ufam Panu Tomkowi calkowicie i mimo, ze zmienil u mnie wszystko - kolor... Edyta mikrodermabrazja (1) Koleżanka poleciła mi salon, skorzystałam z pakietu zabieów mikrodermabrazji... anma hawana wrzeszcz (1) nowa hawana jak i stara we wrzeszczu jest fantastyczna. mila obsluga nie duze... mac Ektra (1) cudowny klimat, można odpocząć super rolki to chyba pomyłka! (1) Panie Patricia i Monika chyba pomyliły salony... Pani Ewa nawet podczas... Joanna zawsze zadowolona (1) jestem bardzo zadowolona z Pani Basi. Byłam u niej dwa razy , pierwszy raz... Martyna Ja po prostu kocham się ;) (1) Odkąd p. Roman zrobił porządek z moimi włosami wreszcie czuję się sobą.... Aśka kurs masaz tajski, indonezyjski, tajskimi stemplami ziolowymi, tajski masaz stop gdansk warszawa (1) Serdecznie zapraszamy na kolejne, cykliczne warsztaty masaży z Azji... massagewarsaw Niesiah - opinia (1) Gorąco polecam wszystkim :D Niesiah Polecam Panią Ivę (1) Polecam Panią Ivę - nie namawia do niepotrzebnych zabiegów, doradza i stwarza... Klientka