martin - opinia (1) Zgadzam się z panią Moniką, obsługa jest nie uprzejma dosłownie obsługuje z... martin Polecam Panią Ewę (1) Pani Ewa- artysta fryzur i wizażu. Osoba z pasją, talentam. Jestem jej stałą... Basia Jestem piękna! (1) Dwa miesiące temu skorzystałam z zabiegu - nieoperacyjny lifting , gdyż w... Ania
polecam (1) salon rewelacyjny.polecam wszystkim. mp Architektura??? (1) Niestety nie jetem zadowolona z uslug tego salonu,pani ktora mnie obslugiwala... Aniela polecam (1) Byłam po raz pierwszy,ale napewno nie po raz ostatni.Byłam u Pani Dominiki i... ela ewa - opinia (1) Odwiedziłam Laurent po raz pierwszy i zdecydowanieo nie ostatni. Wychodząc z... ewa PROFESJONALNE STRZYŻENIE (1) Jestem stałym klientem od kilku miesiecy i tak profesjolanego strzyzenia nie... MARCIN Bernadeta Stachowiak - opinia (1) pokochałam to studio od pierwszej wizyty. po 20 latach korzystania z usług... Bernadeta Stachowiak Polecam (1) Jestem bardzo miło zaskoczona salonem kosmedica. Jestem po pierwszym zabiegu... Monika leżeć (1) serdecznie polecam studio "Leżeć" w Gdyni. Atmosfera przyjazna, wykonawca... Giatta witam!:) (1) byłam po raz pierwszy w solarium. ogolnie mile mnie zaskoczylo nowoczesne... sexy-bandziorka:D Pełen profesjonalizm (1) Trafiłam z polecenia i jestem bardzo zadowolona. Pomimo ze salon nie jest do... Małgosia agulka - opinia (1) świetna obsługa!pełen profesjonalizm.POLECAM GORĄCO!!! MADZIA I ANETKA... agulka tatuaż (1) Skorzystałam z usług salonu w Gdyni i jestem bardzo zadowolona.jakis czas... aśka Mikrodermabrazja-efekty naprawdę super! (1) Chciałabym napisać kolejną pozytywną opinię dla salonu Kosmedica w Sopocie.... Ania Costa Rica Solarium - opinia (1) Dziekujemy bardzooo za miłe komentarze :) :) pozdrawiamy wszystkich klientów... Costa Rica Solarium Pani Gosia ! (1) Szczerze mogę polecić Gosię. To osoba znająca się na swoim fachu i co... D.Siedlińska Rewelacja (1) Wystrój salonu jest bardzo przyjemny, obsługa jeszcze bardziej :). Ja byłam... Zulinka Paznokcie u p.Asi (1) jestem stała klientka p.Asi .Robi mi paznokietki juz pare dobrych miesięcy i... Domi