POLECAM PANIĄ MONIKĘ (1) Polecam makijaż permanentny w wykonaniu przemiłej p.Moniki!... Chomi-krz Polecam (1) Studio Fryzur - Trendy jest naprawdę na wysokim poziomie pod względem jakości... Monika daro - opinia (1) Super jestem jak najbardziej zadowolony z mojego tatuazu.Polecam kazdemu, do... daro
Pani Lucyna mistrzem moim jest:) (1) Dziękuję jej za ciężką pracę nad moimi włosami, za świetne propozycje... Pomarańczowa Naprawdę polecam !!! (1) Naprawdę gorąco polecam!!! Wykonałam zabieg depilacji nóg. Pani zrobiła ten... magda to moja ocena (1) polecam serdecznie Anna B :)) (1) Adaś! KOcham Cię :) wiesz kto bardzo dobra (1) jestem zawsze zadowolona z jakosci uslug,na kazde pytanie dostaje fachowa... Iza POLECAM! (1) Miłe podejście profesjonalizm 100% zadowolenia! Na pewno jeszcze skorzystam ! Marta tatuaze i kolczyki (1) witam, korzystałam kilkakrotnie z usług tego studia..robiłam 3 kolczyki i... magda BARDZO POLECAM!!! (1) Pani Ela jest cudowna - dokładna, cierpliwa, spokojna i wszystko co robi -... Mimka Polecam sklep (1) polecam zakupy w tym sklepie Dominka super (1) Już od dłuższego czasu jestem klientką tego salonu i jestem zadowolona a... klientka polecam (1) Odwiedziłam salon po raz trzeci.Umówiłam sie tym razem do Pana Romana,jestem... wioletta Nie polecam (1) Zawitałam dzisiaj do salonu Mila. Poprosiłam o konkretną fryzurę a Pani... magda BOSKOOOO (1) Moje drogie panie po wizycie u pani sylwi moje stopy sa nie do... IZA Rewelacyjne miejsce na wysokim poziomie (1) Brawo dla Pan, miło, czysto, sprawnie ale intymnie i dyskretynie. Miejsce... D. Talgaartd (SF) doswiadczenie, profesjonalizm, skutecznosc - brawo! (2) Pragne Wam serdecznie podziekowac za to ze dzieki Waszym staraniom odzyskalam... M K ROZCZAROWANIE (1) Kilka dni temu miałam watpliwą "przyjemność" byc na dopełnianiu paznokci u p.... Ewelina Cudowne miejsce (1) jestem stała klientka salonu od 2 lat. O sile tego salonu swiadczy... Teresa Kowalska