super miejsce:))) (1) Długo szukałam takiego miejsca. Profesjonalizm w każdym calu. Efekt po... aga Dziękuję ! (2) Drogie Panie z OTC, bardzo serdecznie dziękuję za miłą atmosferę,... A.Michałowska 00345 ... (1) Wszystko oK gdyby nie to ,że pewna z fryzjerek ścięła mi włosy o wiele za... Mooonikaaa
Polecam (1) Polecam wszystkim salon. kozystam z usług pani Marzeny która robi piękne... barbara SUPER ŁÓZKA (1) EFEKT OPALANIA NATYCHMIASTOWY. ŁÓZKA NA WYPASIE. JEDYNE CO POZOSTAWIA WILEle... MONIKA ODCHUDZANIE (2) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z USłUG TEGO ZAKłADU. MAJą DUZY WYBóR MASZYN NA... Katarzna Głuchowska mój ulubiony salon!!! (1) Polecam wszystkim. Miła i profesjonalna obsługa. Pełen relaks i wspaniałe... Aleksandra Oszpecona makijazem permanentnym (2) W Laser line wykonalam makijaz permanentny brwi,kontur ust i kreski na... Basia pozdrowienia dla najfajniejszego salonu w Gdyni (1) Dziewczyny, dzieki za pyszną herbatkę przy każdej wizycie, za parę... MARTA WOŹNIAK Polecam panią Żanetke:) (1) Ja kilka krotnie korzystałam z usług pani Żanetki i raczej zostane jej stałą... Joanna Papierosy (1) Byłem na strzyżeniu kilkakrotnie ale podczas ostatniego niedośc że musiałem... Ja Po poprostu Dziękuję (1) Po poprostu Dziękuję Magda Polecam innym (1) Profesjonalnie,niesamowity talent,niskie ceny . POLECAM Barbara Karolina - opinia (2) A ja nie jestem zadowolona z usług i obsługi.Nie polecam. Odwiedziłam salon... Karolina cicha - opinia (1) dziewczyny super przemila obsluga fryzjerstwo wysoki poziom kosmetyczka... cicha bardzo fajnie :) (1) skorzystalam z uslug i bardzo polecam. mila obsluga, cierpliwie odpowiedzieli... Gosiak Rewelacja! (1) Odwiedziłam En Vogue po raz pierwszy i zdecydowanieo nie ostatni. Wychodząc z... M&M P.Mariola - opinia (1) Szczerze polecam ten zakład fryzjerski.Zawsze zdaje się na doświadczenie i... P.Mariola Serdcznie Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego oraz miłego salonu jakim jest... Anna W. Salon w Gdyni - polecam!!! (1) Jestem klientką salonu od połowy lipca, rezultaty są widoczne: od 17.07 do... Ewa