Salon z niespodzianką (1) Wybierz sobie dowolny zabieg a czeka na Ciebie miła niespodzianka (bardzo... Ania Polecam gorąco!!! (1) Bardzo sympatyczna obsługa, fachowa porada, jestem zadowolona. Byłam w kilku... Katarzyna Zielińska Szczerze polecam! (1) Szczególnie panią Dominikę, która mnie ścinała. Bardzo dobrze dobrana... Kamila
zadowolona (1) Stałym kilenetm Filipa jest mój chłopak i znajomy.. przy którejś kolejnej... Karola Polecam (1) Miła, sympatyczna a przede wszystkim bardzo kompetentna obsługa... Lena 4136/3850 REWELACJA!!! (1) Dobry klimat, miła obsługa, REWELACYJNE WYNIKI :-) Konsultantki bardzo... Małgosia, 4131/3850 POLECAM (1) CHCIALAM ZACHECICKLIENTOW DO ODWIEDZANIA HAWANY NA MORENIE.DZIEWCZSYNY... WIERNA KLIENTKA Iwona - opinia (1) byłam na zabiegu urządzeniem focus rf+ -rewelacja pozdrowienia dla Pani Kasi Iwona Wrzeszcz (1) Do pewnego czasu korzystałam z solarium w "nowej" Hawanie we Wrzeszczu,... Ona To jest to!! (1) Kiedy zwykle wybieram się do fryzjera, muszę być lepiej zorientowany w... Tomek N. polecam!!! (1) Trafiłam tutaj z polecenia Pana Romana,mojego stylisty.Po raz pierwszy ktoś... wioletta Polecam! (1) Długo szukałam osoby,która wykona subtelnego i naturalnego frencha i... Ania jestem zachwycona (1) poszukiwalam bardzo dlugo zarowno fryzjera, jak i miejsca, w ktorym bedzie... tomira super!!!! (1) Naprawde nie moge zgodzic sie z negatywnymi opiniami. Jestem stala klientka... Monika Blok super (1) Rowniez nie zgadzam sie z negatywami dotyczacymi fryzjerstwa, z kosmetyki nie... ewa super (1) Nie zgadzam sie z ww opinia. Jeastem stala klientka i nigdy nie wyszlam nie... ewa mam pieknie paznokcie!!!!! (1) Przypadkowo trafilam do gabinetu NEL.Bardzo sympatyczna pani Ewa zrobila mi... Blok Patricia POLECAM (1) Pani Ewa kompetentna i symatyczna kosmetyczka.Jestem bardzo zadowolona z... Blok Monika Super chruper!!:)) (1) Mój tatuażyk jest MEGA śliczny bajer, już nie pierwszy..;D Polecam każdemu!!!;] MALA0069 Po prostu dziekuje! (1) Od dzis zamiast spidermana moim ulubionym superbohaterem jest MARTA!... Paulina