REWELACJA (1) Czego chcieć więcej? Czysto, ładnie i przyjemnie! Wszystkie łóżka ładnie... Emila MOIM ZDANIEM - JEDEN Z LEPSZYCH SALONÓW W TRÓJMIEŚCIE (1) Witam moim zdaniem bardzo fajny salon, a przede wszystkim - przepiękne... Aga Kasia - opinia (1) Jestem na nie ! Właściciel salonu powinien sie zainteresowac co dzieje sie w... Kasia
Profesjonalizm pod każdym względem. (1) Odmiennie do większości salonów , które odwiedziłam w trójmieście i... Jagoda. Ewa - opinia (1) oprocz masującego fotela bez rewelacji Ewa Wspaniałe solarium (1) Solarium jest naprawdę rewelacyjne, bardzo dobry nawiew, bryza oraz muzyka... Hania rewelacja (1) jedno z najlepszych solariów w gdansku !!! znajoma twarz z innego solarium... magda darusia - opinia (1) polecam jak najbardziej...zadowolona w 100%! jeszcze tam napewno wróce darusia ŚWIETNE!! (1) Jestem bardzo zadowolona. Jest to najlepsze solarium w jakimkolwiek byłam!... Zadowolona Ula - opinia (1) Te ręce leczą Ula Szacun.. (1) Byłam się ostrzyc..nie miałam wizji mojej fryzury. Prócz tego ze chcę... Baś EWA - opinia (1) POLECAM SALON WSZYSTKIM NIEZDECYDOWANYM I TYM KTÓRZY CHCĄ ZREALIZOWAĆ... EWA Niunia - opinia (1) Bradzo miła obsługa. wszytsko na najwyzszym poziomie. Panie pracujace... Niunia Cena/jakość/ogólnie (1) To był mój pierwszy tattoo...przestrzegano mnie przed tym studiem.. i mieli... Kamil agi - opinia (1) Fachowa obsługa,zaangażowanie.Panie wiedzą co robią. salon na uboczu spokojny... agi kolczyk w brwi (1) robiłam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona.Teraz wybieram się zrobić... aśka :)) (1) Goraca polecam M"ORE"NE!!! super solarium i najlepsza obsluga:)) emilek Kto jeszcze nie był niech nie traci czasu (1) Wczoraj po raz pierwszy skorzystałam z usługi Pani Lucyny i ani trochę nie... żorżi Polecam!! (1) Obsługa klienta w tym salonie jest na znakomitym poziomie, panie są... Karolina GODZINY OTWARCIA A RZECZYWISTOSC (1) Niestety mimo tego, ze lokal jest bardzo zadbany (lozka tez), to nie jestem... dorqs