NAJLEPSZY SALON W TROJMIESCIE (1) Profesjonalni, utytułowani i młodzi fryzjerzy/styliści. Długo szukałem salonu... Tomek a ja odradzam (1) -pomimo miłej obsługi,niestety i tych pozytywnych opinii. Miałam mieć... ;( nie polecam! (1) Zdecydowanie nie polecam!! Pracownię poleciła mi koleżanka, która korzysta z... rozczarowana
zdecydowanie polecam!!! (1) Zdecydowałam się na przedłużenie włosów i efekt przerósł moje oczekiwania. Są... zachwycona Przede wszystkim kontakt z Panią fryzjerką! (1) Chciałabym poleci wszystkim Panią, które nie potrafią dobrac sobie fryzury.... asia Agata - opinia (1) co tu duzo mowic... po prostu POLECAM. wspaniali ludzie, niemalże domowa... Agata meeegaa.. (1) polecam polecam polecam :) nic dodac nic ujac. zaufalam opiniom z tego... melisa piękna na ślub (1) polecam serdecznie-zabiegi przedślubne-oczyszczanie cery, nawilzanie rak i... tina cóż... (2) Zapuszczałem włosy od roku aby udać się do pana Krzysztofa. Przy pierwszym... Krzysztof Trudno powiedzieć (1) Pierwszy raz jak poszłam myślałam , ze znalazłam w końcu swój salon.... mika stała klientka - opinia (1) ''jedna jaskółka wiosny nie czyni''w tym salonie pracują tez inne fryzjerki... stała klientka Polecam (1) Serdecznie polecam salon...Byłam pierwszy raz i nie żaluję...bardzo... Natalia opina (1) MIAŁA PANI PECHA, KORZYSTAM Z TEGO SALONU OD KILKUNASTU LAT, WYPOSAŻONY, JEST... Maria Pani Mirelka:) (1) Polecam wszystkim niezdecydowanym, bądź tym, którzy nie mają swojego stałego... Ania NAJLEPSZE STUDIO W TRÓJMIEŚCIE!!!!!!! (1) BARDZO DŁUGO SZUKAŁAM WZORU DLA SIEBIE W INTERNECIE-JAK SIĘ OKAZAŁO BEZ... ALA Zapraszam do lektury (1) To, co przeżyłem w tym salonie to po prosu jakaś masakra - wokół biegające... Mj Przemiła atmosfera i profesjonalne podejście do klienta (1) Pani Kamila jest przesympatyczna i profesjonalna.Nic dodac, nic ując. Asia R Fryzjerka pożal się Boże (1) W lutym br korzystałam z usług Ramony i wówczas pracowała tam młoda... Emilia Polecam gorąco (1) Muszę przyznać, że kiedy po raz pierwszy odwiedziłam salon, od razu przypadł... Iwonka polecam gorąco (1) Witam żona zrobiła mi niespodziankę jaką jest za zaproszenie do gabinetu na... Wiktor