monika d. - opinia (1) polecam w 100 % . monika d. Madzia - opinia (1) Profesjonalne,wyprofilowane łóżka miła obsługa naprawdę gorąco polecam!!!! Madzia Super! (2) Super miejsce pod każdym względem. Wybrałam się na tak polecane zabiegi... anka
Kobieta piękną jest........ (2) Wreszcie znalazłam miejsce, gdzie, w atmosferze ciszy i spokoju, można... BEATA polecam (1) Miło i dokładnie.Po zabiegu czułam się zrelaksowana i wiedziałam za co płacę. agnieszka nikita - opinia (1) hmmm jak dla mnie nie jest to salon godny uwagi, wybierac suknie mozna tylko... nikita Super (1) Wybrałam się ze śmiałą decyzją całkowitej zmiany wizerunku. I udało się,... Zadowolona klientka Gabinet kosmetyczny godny polecenia (1) Bardzo miła, znająca się na tym, co robi właścicielka gabinetu. Zachęcona... Magda ItaN - opinia (1) Polecam wszystkim ! ItaN :) (1) Bardzo miła,sympatyczna osoba,podejście do klienta profesjonalne potrafi... Agnieszka Praca=Pasja (1) Wystrój wnętrz fantastyczny,atmosfera wspaniała,usługi na najwyższym... zadowolona i na zawsze Wasza kli Rewelacja!!! (1) Trafiłam do tego salonu zupełnym przypadkiem ale po pierwszej stylizacji u... Karola gabinet moich marzeń :-) (1) Do tego gabinetu trafiłam za namową koleżanki, która była niezmiernie... Iwka SUPER STUDIO I SUPER OBSLUGA (1) ROBILEM TATUAZ I JESTEM ZADOWOLONY PLANUJE NASTEPNY USLUGI WYKONUJA BARDZO... LUKASZ greg - opinia (1) zdecydowanie polecam, miła i profesjonalna obsługa greg polecam! (1) Trafiłam tu po raz pierwszy w sumie przez przypadek...czytałam opinie na... Dorota Wspaniały rehabilitant i masażysta ! (1) Polecam wszystkim Pana Marcina z Afromagi. Nie dość, że wspaniały masażysta,... Agnieszka super (1) super obsługa, Aga POLECAM!!!!!!!!! (1) Polecam laserowa depiacje!!!Jestem bardzo zadowolona ze wkoncu zdecydowalam... stala i zadowolona klienta. Nowe Solarium (1) Bylem wczoraj w tym solarium .Salon z klasą urzadzony.bardzo czysto relaxowo... Krzysztof