Niestety przeliczyłam się. (1) Być może Pan Mirek jest faktycznie dobrym fryzjerem, niestety ja nie miałam... klientka manicure (2) za 40 zł orzmałam uslugę poegającą na nieumiejętnym polakierowaniu paznokci,... ania jedyne studio o takim klimacie (1) Pani Zuzanna potrafi tak prowadzic zabieg ze klient zasypia w trakcie. Po... Krzysztof
misio (1) jest super obsługa misio polecam! (1) Jakieś 2 tygodnie temu skorzystałam z usług pewnego gdańskiego gabinetu w... Milena trochę zmian (1) widzę że zaszło tu parę zmian, niestety niektóre na niekorzyść, zmieniła się... klientka Przystępne ceny i wysoka jakość usług - niezła alternatywa dla Gdyni i Gdańska (1) Byłam na mikrodermabrazji i przedłużaniu rzęs - oba zabiegi profesjonalnie i... Sonia Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona-w niewielu salonach poświęca się tak dużo uwagi... butterfly85 Nie, nie, nie!!!! (1) Do Bogny trafiłam po przeczytaniu pozytywnych opinii klientów. Niestety... Mariola poprostu (1) poprostu lubię chodzić do HEAVEN BEAUTY :) Iza M fajne solarium (1) jestem stala klientka tego solarium i bardzo polecam wszystkim.jest tam... ula Beznadzieja (1) Lekceważenie klienta, rzucający się w oczy brak profesjonalizmu, niezdarność... ex-klient Kamil i tylko Kamil (1) Raz kilka lat temu trafiłam na Kamila jak jeszcze pracował gdzie indziej,... zadowolona To jest to o co chodzi! (1) Jestem zadowolona z fryzury. Pani Monika, to bardzo sympatyczna, kontaktowa... Anna Kowalik nie polecam (1) Byłam w TRENDY 3 razy, zawsze u Pawła, za pierwszym byłam zadowolona, bo... Jagoda Słabo . . . (1) Poszłam z moim chłopakiem z zamiarem wykonania sobie wspolnie takich samych... Kasia Gorąco polecam, bo naprawdę warto ! (1) Trafiłam do p. Sylwi po przeprowadzce do Gdyni i już nie mam zamiaru szukać... Monika KONIEC Z ROZMAZANYMI OCZAMI I TUSZAMI... (1) ... patrzę w lustro i widzę duuuże oczy i taaaakie cudowne rzęsy - rewelacja... Asia polecam (1) moja ogolna ocena to 5 iwona P.Dorotka (1) polecam P.Dorotke kttora jest profesjonalistka.Przemila osoba wie co robi a... pshemko