polecam (1) już kilka krotnie korzystałam z usług pani Marzenki jest świetna, masaż w jej... zadowolona klijętka Cudowny relaks (1) Bardzo polecam ATE,pani Kasia jest świetną kosmetyczką. Zabiegi kawitacji... Hania Zawiedziona.... (1) Szczerze mówiąc między stroną internetową a tym co zobaczyłam "na żywo" to... magda
Profesjonalnie (1) Gorąco polecam! Salon jest nowy, ale obsługa profesjonalna i doświadczona.... Aga Rewelacja (1) Już kilkakrotnie korzystałam z usług i jestem bardzo zadowolona z... madzia_oska Masaż na wysokim poziemie (1) Masażysta posiada wiedzę, oprócz masażu przekazuje wiedzę oraz uczy klienta... Dorota skorzystałam wielokrotnie z zabiegów leczniczych (1) Mogę śmiało polecić Pana Marcina, rzetelny, z niebywałą precyzją zajmuje się... Kasia POLECAM! (1) Rewelacja! Naprawdę polecam! Fantastyczne miejsce! Pełen profesjonalizm Pani... Anna Nowak Brak szacunku dla stalych klientow. (1) Zalegla opinia: Fochy, terminy dwutygodniowe, wysokie ceny, arogancja i... Michał RE:)) (1) Najlepsze solarium w Trójmieście:))A co do obsługi rewelacja:))Gorąco polecam... ANIOŁ bardzo polecam (1) Wysokiej jakości usługi, bardzo profesjonalne podejście do klienta. Już po... Jazika GORĄCO POLECAM!!! (1) Przemiła i bardzo profesjonalna obsługa i sprzęt, świetne kosmetyki i cudowny... Lena Rewelacja !!! (1) W tym roku zrobiłam już dwa tatuaże w tym studio, jestem bardzo zadowolona.... silverka79 Najlepszy ocena obowiazkowa!!! (1) Trzeba przyznać, że salon pierwsza klasa!!! Ostatnio byłam u Pani Magdy. I... Asia Najlepszy salon fryzjerski (1) Korzystalam,korzystam i korzystać będę z fachowej ręki Julci. Jest bombowa w... Julita to nie byle jaki sklep ale prawie KPK- klub przyjaciół kobiet... (1) Każdej pani zmuszonej do noszenia peruki polecam przyjść do Pani Ostrowski.... małgorzata mostowska najlepszy salon w trójmieście (1) Piękne suknie, jakość materiałów i ich wykonanie bez porównania z innymi... betina Wizyta w lutym (1) Kilkakrotnie chodziłam do p. Mirka. Za pierwszym i drugim razem byłam bardzo... Anija Super! (1) Fachowo ..jestem bardzo zadowolona Polecam ! Beata kasia sadocha - opinia (1) Pani Ewa bardzo mila, poszlam w kiepskim nastroju, wracalam z "glowa do... kasia sadocha