Polecam !! (1) Korzystam z usług Pani Doroty już od kilku lat i nigdy się nie zawiodłam. Z... shanti Polecam !! (1) Polecam wszystkim Paniom rewelacyjne studio paznokcia. Profesjonalne... shanti nie polecam (1) zdecydowanie nie polecam uslug kosmetycznych Byłam w salonie pierwszy raz.... była klientka
Ja polecam p.Asie (1) W tym salonie nie tylko są panowie,ale też i panie.Moimi włosami zajmowała i... A. SUPER JESTEM BARDZO ZADOWOLONA (1) profesionalne podejście do klienta. Nie wiedziałam czego chcę idąc do salonu... Olga Dorotka !!!! (1) Polecam panią Dorote :) na prawde ekstra fachowiec Grzegorz korzystam z uslug pani oli i jestem zadowolona (1) korzystam z uslug kosmetyczki pani oli i jestem zadowolona jest bardzo to... mariola Super (1) Atmosfera świetna, pełny relaks polecam wszystkim diablica Pani Iwona (1) Byłam na zakupach i wpadałam na pomysł,że zrobię coś dla siebie... Trafiłam... Magda przedłużanie rzęs (1) Witam wszystkich, miałam szczęście skorzystać z usługi przedłużania rzęs już... Iwona Polecam:)) (1) Co za bzdury wyczytałam, nie zgadazam się z negatywnymi... Fanka:)))) rewelacja (1) Po komentarzach, które znajdują się poniżej niewiele więcej można dodać, bo... Paulina gorąco polecam (2) jako przyszła mama już gorąco polecam!!!obsługa i asortyment na piątkę z... karina Pani Gosia jest super!! (1) Gorąco polecam wszystkim Panią Gosię!! Zrobiła mi fajną, lekką fryzurkę w... cream Jedyne ekskluzywne solarium to tylko Cancun... (1) Jedyne ekskluzywne solarium to tylko Cancun... to solarium postawiło na... Marcin Makijaż Permanentny (2) PANI IZA JEST MISTRZYNIĄ MAKIJAŻU TRWAŁEGO. BARDZO DŁUGO ZASTANAWIAŁAM SIĘ... Ania Pani Monika (1) Witam Wszyscy są zachwyceni Panem Darkiem, a ja jestem klientką pani Moniki.... Oddana Klientka Super (1) Dziś byłam u Anety. Ostrzygła mnie super, doradziła, powiedziała jak... Ja Szok! (1) Miłe Panie! Z usługi skorzystałam niedawno i jestem porażona efektem... Anula Dobry adres (1) To miejsca uzależnia, w pozytywnym sensie :-) Regularnie tam wracam od 2 lat.... Iwona