bardzo przyjemnie (1) Odwiedzałam kilka gabientów kosmetycznych. Muszę przyznać,że ten jest... asik masaże (1) ostatnio odwiedziłam wasze spa z czystej ciekawości i muszę przyznać iz... mary Pełen profesjonalizm (1) Polecam to studio w 100%, czysto, przystępne ceny, profesjonalna obsługa,... Kasia
Beznadziejna obsługa... (1) Jestem stałą kilientką tego solarium.Kiedyś pracowały tam fajne dziewczyny... ilonka Polecam !!!! (1) Plecam usługi w tym salonie!!dojeżdżam do niego z poza 3-trójmiasta i zawsze... Kamisia Rewelacja (1) Zgadzam się z opiniami moich poprzedniczek ,Pani Monika jest przemiła osobą,... olagdy zadowolona stala klientka (1) Jestem stala klientka tego salonu.dzisiaj tez bylam i jak zawsze jestem... ola Super masaże! (1) Obsługa i komfort w trakcie zabiegu absolutnie profesjonalne. Właśnie takiej... Anna Osowska Moj Salon :) (1) Witam, chciałabym bardzo polecić Salon Bogna, a szczególnie Kamila i... Aimee Rewelacja (1) Kochane kobietki, jeżeli macie wątpliwości to na prawdę niepotrzebnie. Rzęsy... Kamila Polecam wszystkim Izydę !!! (2) Jestem stałą klientką solarium i polecam - rewelacyjne lampy,czysto,kosmetyki... Halina Kosowska Rewelacja! (1) Juz kilka razy korzystalam z uslug tego salonu i jeszcze nigdy nie wyszlam... natchnienie super i pozdrawiam Panie Dorotkę i Patrycję (1) Polecam bardzo. Choć musiałam się przeprowadzić i nie mieszkam w Gdyni to... ania superos:) (1) Pierwszy raz fryzjer zachowywał się tak pewnie wobec... J. gorąco polecam (1) Gabinet godny polecenia. Pani Ania jest bardzo sympatyczną osobą z troskliwym... beata GORACO POLECAM!!! (1) Rewelacyjna obsluga,bardzo kompetentna szefowa p.Ania,ktora zreszta zajmuje... aga atmosfera wypoczynku. oaza spokoju (1) Młodzi, sympatyczni właściciele obsługujący , wspaniałe poczucie humoru,... Lidia :-) (1) Przesympatyczna obsługa, przystępne ceny i miła atmosfera, polecam! a Można sie uzależnić. (1) Można sie uzależnić. Michał Nie polecam (1) W salonie byłam kilkakrotnie . Czas na strzyżenie bardzo długi. Kiedyś... olka