:) (1) Wszytsko jest super;) pania Anite szczerze polecam wszytskim:) gdyby nie to... Ola Klienta - opinia (1) Przyjemna i fachowa obsługa.Estetyczny i dobrze wyposażony salon.Łóżko... Klienta DOSKONAŁA JAKOŚĆ USŁUG (1) Z profesjonalnych usług Pana Dariusza korzystam od ponad 4 lat. Zawsze byłem... Łukasz Skrzeszewski
Super !!! (1) Super obsługa i fantastyczne warunki!!! Po raz kolejny byłam bardzo... Iwa POLECAM!!!!!! (1) Fachowa obsługa ,miła obsługa ,przesympatyczne dziewczyny. Po zabiegach u... BEATA :) (1) Solarium jest super śliczny wystrój...a łóżeczka opalają jak słonko w Egipcie... Andzia Naprawdę polecam!!! (1) Korzystam z usług p.Ani ( manicure) od kilku miesięcy i z czystym sumieniem... edyta Jak zwykle - zachwycona! (1) Nigdy jeszcze się na Pani Anecie nei zawiodłam. Z akażdym razem wychodze z... kazzia Ania - opinia (1) Chodzę do pana Kamila i goraco go polecam. Mily facet i robi cuda na glowie.... Ania Rewelacja ! Nie ma lepszego salonu ! (1) U Pani Lucyny byłam nie pierwszy raz. Jest to cudowna kobieta która zna sie... Daria ;) Polecam (1) Pani Monika jest świetną fryzjerką, potrafi słuchać i dobrać fryzurę... iw gorąco polecam (1) wielokrotnie korzystałoam z usług w tym gaginecie.Pani Iwona -kosmetyczkajest... ELA H polecam wszystkim (1) Gabinet bardzo ładny, duży i świetnie urządzony. Panie miłei sympatyczne i... jola warto! (1) Od jakiegoś czasu korzystam z waszego solarium i jestem pod wielkim wrażeniem... klientka super !!! (1) Suknie naprawdę piękne, duży wybór dodatków, świetna obsługa klienta i co... Ania C. elegancja francja!! (1) bardzo fajny salonik, mila kobieca obsloga, uslugi na najwyzszym poziomnie,... bk :) (1) Zrobiłam kolczyk w języku, nawet opuchlizny nie miałam, nic nie bolało.... urszi Kasia - opinia (1) Korzystałam z usług Salonu Agnes w zeszłym roku, i byłam bardzo zadowolona,... Kasia sklepy newyorker (6) gdzie sa sklepy new yorker w gdansku?? juras polecam:):) (1) Polecam gorąco i zapraszam do odwiedzenia galerii "Beatis' Kupowałam tam w... Ewelina