Polecam!!! (1) Gorąco polecam wszystkim przyszłym i nowym mamom Polecam wszystkim przyszłym... Iza POLECAM!! (1) Odpowiednie miejsce dla tych, którzy chcą zadbać o swój wygląd i... Magda Ada - opinia (1) miła obsługa i wysoka jakość usług polecam :) Ada
POLECAM!!!!! (1) POLECAM!!!!! Marta MAXX :) (1) W końcu po długim czasie poszukiwań znalazlam.. a łatwo nie jest w moim... sylvja MAGIA (1) MAGIA-OBIE PANIE WIEDZĄ CO TO FACH-ZŁOTE RĄCZKI I U FRYZJERA I... SABINA KOŁOMYJEC naprawde elegancki salon!! Napewno wróce!!!! (1) Po raz pierwszy trafiłam do salonu, i jestem jak najbardziej... Jola Rewelacja (1) Salon poleciła mi koleżanka. Mówiła o nim wiele dobrego (zresztą widziałam po... Gosia Tylko Pani Asia, POLECAM!!! (1) Jestem stałym klientem, ale tylko Pani Asi, którą w 100% polecam.... ana GORĄCO POLECAM USŁUGI PANI ANI (1) MIŁA PROFESJONALNA OSŁUGA ORAZ NA UWAGĘ ZASŁUGUJE PANI ANIA , KTÓRA POTRAFI... KASIA Rewelacja (1) Solarium godne polecenia,obsługa zawsze usmiechnięta,Panie sa bardzo... lucy0891 Monia - opinia (1) Skorzystałam z usługi masazu za namowa mojej kolezanki po raz pierwsz i... Monia GORĄCO POLECAM! (1) Przeszłam serie zabiegów mikro i BDR na twarz! Wykonanie i efekty pierwsza... Kasia Paznokcie tylko u sympatycznej pani Ani. (1) Bardzo polecam usługi pani Ani.Jest bardzo profesjonalna .Perfekcyjnie... Iwona P.Iwonka (fryzjerka) (1) Byłam u P.Iwonki po raz pierwszy,ale na pewno nie po raz ostatnio..:) Jestem... klientka Agnieszka - opinia (1) Jestem zadowolona,przyjazny klimat,napewno wrócę.Polecam! Agnieszka paznokcie u Pani Ani (1) Profesjonalna i szybka obsługa oraz duża kreatywność p. Ani. Paznokcie... czekoladka Po prostu świetne solarium (1) Przeniosłam się z solarium mieszczącego sie niedaleko i teraz zobaczyłam co... Monika Toma Rewelacyjne paznokcie u P.Ani (1) Tak rewelacyjnych paznokci jeszcze nie miałam w życiu.Pełen profesjonalizm... lili Najlepsze solarium! (1) Korzystam z usług tego solarium przynajmniej raz w tygodniu i jestem bardzo... Muśnięta słońcem