Pani Iwona (1) Byłam na zakupach i wpadałam na pomysł,że zrobię coś dla siebie... Trafiłam... Magda przedłużanie rzęs (1) Witam wszystkich, miałam szczęście skorzystać z usługi przedłużania rzęs już... Iwona Polecam:)) (1) Co za bzdury wyczytałam, nie zgadazam się z negatywnymi... Fanka:))))
rewelacja (1) Po komentarzach, które znajdują się poniżej niewiele więcej można dodać, bo... Paulina gorąco polecam (2) jako przyszła mama już gorąco polecam!!!obsługa i asortyment na piątkę z... karina Pani Gosia jest super!! (1) Gorąco polecam wszystkim Panią Gosię!! Zrobiła mi fajną, lekką fryzurkę w... cream Jedyne ekskluzywne solarium to tylko Cancun... (1) Jedyne ekskluzywne solarium to tylko Cancun... to solarium postawiło na... Marcin Makijaż Permanentny (2) PANI IZA JEST MISTRZYNIĄ MAKIJAŻU TRWAŁEGO. BARDZO DŁUGO ZASTANAWIAŁAM SIĘ... Ania Pani Monika (1) Witam Wszyscy są zachwyceni Panem Darkiem, a ja jestem klientką pani Moniki.... Oddana Klientka Super (1) Dziś byłam u Anety. Ostrzygła mnie super, doradziła, powiedziała jak... Ja Szok! (1) Miłe Panie! Z usługi skorzystałam niedawno i jestem porażona efektem... Anula Dobry adres (1) To miejsca uzależnia, w pozytywnym sensie :-) Regularnie tam wracam od 2 lat.... Iwona Świetnie! (1) pierwszy raz kolczykowałam sie jako małolat,miałam 13/14 lat.mega stres,ale... Kamcia Zdecydowanie polecam!!! (1) Polecam wszystkim poszukujacym dobrego masazysty. Pani Asia to bardzo miła i... Agnieszka REWELACJA (1) Jestem niezwykle zadowoloną klientką. Każdorazowe pójście na masaż jest... Agnieszka mama - opinia (1) ogólnie negatywna ocena,absolutnie nie polecam,obsługa nie miła,brudno,nie ma... mama Godne polecenia. (1) Pod każdym względem profesjonalizm. W gabinecie koleżeńska atmosfera. Maciek... Jarema Polecam (1) Moim zdaniem to jedno z najlepszych solarii w Gdyni i przede wszystkim jest... Patryk CUDOWNE SUKNIE (1) Kupiłam suknię w salonie Marietta i byłam bardzo zadowolona,suknia zachwyciła... K. beznadzieja (1) bylam w kilku salonach w trojmiescie ale tak jak potraktowano mnie w tym... sylwia