Polecam! (1) Mogę polecić usługi pani Moniki, sympatyczny kontakt, profesjonalizm i... Monika Ogólna ocena (1) Solarium odwiedzam raz w tygodniu i powiem tak: zawsze jest wybór, jeżeli... sandra85 d - opinia (1) duży wybór, przystępne ceny, miła obsługa d
Beata Rożek - opinia (1) Profesjonalizm i wieloletnie doświadczenie nagrodzone "Złotym Frezem" oraz... Beata Rożek super zakład (1) Tak jak pisze wyżej super zakład a Angelika staje na wysokosci zadania i... Marcin Polecam (1) Ogólne wrażenie bardzo pozytywne. Salon jest kameralny, panie sympatyczne.... Patrycja ZDECYDOWANIE TAK!! (1) polecam salon - w szczególności p. Mirka - to fryzjer, który słucha klienta i... ania nie polecam (1) W Agnes kupowałam garnitur dla Męża. obsługa była żenująca!! Praktycznie w... K.K. ogólnie zadowolona (1) Salonik mały, trochę ciasno ale bardzo miła obsługa, zawsze uśmiechnięta.... KaKa Bardzo polecam. (1) Witam serdecznie Profesjonalnie pod każdym względem! Fachowe ścięcie,... Bożena To moje ulubione solarium. (1) Witam, jestem od kilku lat klientką tego solarium. Jestem zadowolona z... Małgosia znalazłam sukienke! (1) długo szukałam sukni ładnej, ale też w miare przystepnej cenie ( a nie tak... monika Gorąco polecam:) (1) Rewelacyjna obsługa, relaks podczas zabiegów a efekty gwarantowane. Agnieszka Zachęcony lekturą.... (1) ....hehe, nie, ja trafiłem do En Voquea niejako z przymusu, po "emigracji"... Bartek PRO (1) ja również muszę swoją opinię zamieścić, gdyż Maciek zasługuje na pochlebne... kleo wszystko najlepszej jakości (1) Pełen profesjonalizm, począwszy od wyposażenia, obsługi, stosowanych... Elżbieta Lukasz Fryzjer pani Agata (1) Po różnych eksperymentach z włosami i wizytami u przypadkowych fryzjerów w... Dominika super sprawa... (1) Miło,czysto i przyjemnie a do tego efekt murowany.Bardzo miła obsługa,fachowa... Gosia wierna klientka (1) Rzeczywiście, jestem wierną klientką Tomka (chyba już od trzech lat). Zresztą... Teresa Jestem bardzo miło zaskoczona! (1) W kosmedice byłam na zabiegu focus i juz po pierwszym zabiegu jestem... Kasia