rewelacja :) (1) do alternative "przyciągnął" mnie Szymon (pozdro serdeczne), do ktorego... futkerina Zdecydownie polecam :) (1) Jestem młodą dziewczyną, ale mimo to mam problemy ze zdowiem. Dzięki wizytom... Joanna 22 REWELACJA (1) Super podejście do klienta i to od pierwszej minuty. Krzysiek jest... Iza
beznadziejnie i drogo (1) Zamierzałam skorzystać z tego salonu jednak podejście obsługi do klienta... lunka niezadowolona (1) Bardzo często zmieniają się tam fryzjerki,wielki minus.Bo była tam jedna pani... Karola zadowolona (1) :-) Karolina Polecam! (1) Jestem w pełni usatysfakcjonowana z punktu na Morenie. Stosuje dietę (choć... Patrycja Polecam (1) Przyjechałam po 3 latach na prawie trzy tygodniowy urlop do Polski, na którym... Monika polecam (1) ja też jestem zadowolona z usług świadczonych przez ten zakład. Szkoda tylko,... Iwona Linowska Bardzo fajny lokal (1) Super pomysł, wystrój i obsługa. Mik Maestro D.Degowski :) (1) Mialam ostatnio okazje oddac sie w rece swietnego fryzjera P.Darka... i... :)) super salon (1) bardzo konkretny salon, jestem klientem od 5 lat i zawsze fryzura była taka,... Sławek super (1) strach miał wielkie oczy... przekuwałam sobie noska :) i wszystko było... hanazibi jestem na TAK (1) W dniu dzisiejszym po raz 1szy skorzystalam z solarium i jestem b zadowolona.... Patka Kinia.;d - opinia (1) ;)). Kinia.;d niezmiennie wysoki poziom (2) Polecam innym, zawsze miło, profesjonalnie i w miarę przystępnie cenowo. Lidia warto odwiedzic (1) Fajny salon , prowadzony w miłej atmosferze, warty polecenia!miła obsługa ,... keniek można się czuć bezpiecznie (1) Jest czysto, nawet sterylnie. Ilość oferowanych usług duża i na dobrym... Iwona Gorąco Polecam! (1) Warto pójść chociażby dla pocieszenia oka - wspaniały klimatyczny wystrój.... Stała Klientka 100% ZADOWOLENIA !!! (1) Właśnie schodzilam z czarnego koloru i robilam pasemka jaśniejsze i jestem w... Karmi