super (1) miła atmosfera, bardzo dobre ceny. Adam szycie na miarę (1) Kochaniutkie Panie. Gorąco polecam wszystkim szycie ubrań u Pani Iwony. Kilka... Klara makijaż ślubny (1) Tego roku w lipcu spełniałam swoje życiowe marzenie "pójście za mąż" z... Ewelina Parker
Super!! (1) Polecam szczególnie pania Beate. W salonie jest fajna atmosfera, mozna poczuc... Elżbieta Jak najbardziej polecam (1) Bardzo miła obsługa, usługa wykonana perfekcyjnie, ceny baaaardzo przystępne,... e1406 zdecydowanie polecam (1) Korzystałam z pakietu zabiegów mikrodermabrazja połączona z mezoterapią... Monika Niesamowici !!! (1) odwiedziłam en vogue po raz pierwszy i na pewno nie ostatni. Wchodziłam... Sandra Bardzo fajnie (1) depilacja u p. Karoliny :) polecam gorąco zadowolona klientka JA - opinia (1) polecam JA Polecam każdemu (1) najlepszy zakład w jakim miałam przyjemność być. Super atmosfera, przyjemny i... 3wA zadowolona (1) w tym salonie skorzystałam z przedłużania paznokci po raz pierwszy, ale... zadowolona klientka pogorszyło (1) Zawsze chętnie korzystałam z usług, jednak po ostatnim incydencie nie wrócę... Monika Naprawdę świetnie ! (1) Nie przepadałam za wizytami u fryzjera, ponieważ nigdy nie byłam w 100 %... Sara jagna - opinia (1) strzygl mnie Itodo wszystko ok , tylko ze spytal se mnie jak maja byc wlosy... jagna W końcu :) (1) W końcu mogę napisać co myślę o tym salonie ... Już dawno powinien być na tym... Katrin ciałka niektóre tak mają (1) Niektóre ciałka poprostu tak mają niestety ,że kolczyki migrują,szkoda ,że to... ewa super day spa ! (1) Polecam ! Fajne miejsce z bardzo szeroką ofertą. Każdy może dopasować coś dla... Agata beznadzieja (1) czeka lem ponad 20 minut mimo iż byłem umówiony, nie zaproponowano nawet nic... Daniel Własnie z niego wrocilam... (1) Ładnie urządzone wnętrze, miła atmosfera, świetne Panie - są pełne... zadowolona POLECAM (1) powiem jedno to jest najprzyjemniejszy zaklad kosmetyczny w jakim bylam do... Ewa