Nie idżcie do MAGDY!!! (1) Byłam tam w sobotę 24-01. Robiłam odrosty i wróciłam do domu z takimi samymi... RUDY "BLOND" Gorąco polecam! (2) Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu skorzystanie z usług oferowanych... Marta Super (1) Strzygłem się wielokrotnie i zawsze byłem dokładnie i fachowo obsłużony. Znam... Zbyszek
Bardzo miła Obsługa:) (1) Witam, moim zdaniem jeden z lepszych salonów w Trójmieście, panie... Małgosia Super miejsce i super opalanie! (1) Jestem stałą klientką solarium Faraon i muszę przyznać że jest to najlepsze... Magda Świetne miejsce do relaksu i zakosztowania egzotycznych wrażeń:) (1) Zdecydowanie polecam osobom zabieganym, znerwicowanym i żyjącym w ciągłym... Marta Monika (1) Świętnie, przystępne ceny oraz szybki i przyjemny kontakt. Serdecznie polecam. Kasia polecam (1) Bardzo profesionalna obsługa, jedyny salon w którym nie obawiam się... kataczuk super ... niesamowicie! (1) Odwiedziłam Studio Hanny Zygułą po raz pierwszy i na pewno nie ostatni.... Iwona Pani Justyna!!!! (1) Pierwszy raz trafiłam do salonu za namową koleżanki i wyszłam bardzo... Aneczka kosmetyczka -rewelacja (1) jestem stała klientką kosmetyczki, Pani jest b. miła z poczuciem humoru..... kamelcia Studio Isabaell to jest to!!!!!! (2) Masz zly dzien,meczacy tydzien w pracy,nie cekaj i popraw Sobie chumor.Rece... KASIA wesołe klimaty:) (1) Uczęszczam do salonu i korzystam z usług parę lat i jestem zadowolona:)jakoś... Marika POLECAM! (1) Przestronny i elegancki salon.Obsługa profesjonalnie podchodzi do... Nata :) (1) Pod słowami Pani Moniki podpisuję się obiema rękami!!!:) Monika POLECAM KAZDEJ PANI KTORA CHCE DOBRZE WYGLADAC (1) WRAZ Z MAMĄ KORZYSTAMY Z USŁUG P.MONIKI B.REGULARNIE:) JESTESMY BARDZO... ALICJA WRAZ Z MAMA Agata Jasinska - opinia (1) byłam w salonie po raz pierwszy i zdecydowanie po raz ostatni, oprócz... Agata Jasinska Dziekuje Pani Doroto:) (1) W salonie panuje naprawdę mila atmosfera:)spędziłam tam ponad trzy godziny i... Ania Brak profesjonalistów (1) Bardzo mile dziewczyny ale do profesjonalistek jeszcze dluga droga, wiele... K W miare milo ale ...... BRUDNO :( (1) Kilka razy juz kozystalam z uslug kosmetyczki w salonie En- Face ale juz tego... klientka