POLECAM (1) Salon wyposażony w nowy sprzęt, dbający o zachowanie warunków higienicznych,... danutex super studio (1) Od lat jestem fanka tego studia, przyprowadzam swoich znajomych Sławek poza... Anka idzia - opinia (1) atmosfera na 6, uslugi na 6 i generalnie wszystko w jak najlepszym stylu;... idzia
Polecam !!! (1) Do salonu trafiłam przypadkiem ponad rok temu. Jestem bardzo zadowolona z... Ania M. super fryzjer (1) Goraco polecam .korzystam z uslug jedynie p.Ali gdyz jest niezastapiona... kasia stała klientka (1) Jestem klientką tego salonu od niespełna roku, dzisiaj zadzwoniłam aby umówić... aniadn Nowoczesny i godny polecenia (1) Czysto, schludnie i higienicznie - dla mnie podstawa, jesli chodzi o studio... hermenegilda P O L E C A M !!!!!!!! (1) Bardzo miło przyjęłam zabieieg na twarz, zasugierowany przez p. Aleksandrę.... Stała klientka !!! (1) Jestem stałą klientką,(także fryzjerką).Kiedyś nawet pracowałam z Bogną.Moja... Hania Polecam (1) Zakład poleciła mi koleżanka,która bywała juz w poprzedniej lokalozacji.... ewa nowak WSZYSTKIM POLECAM!!!! (1) Jestem klientką Pana Tomasza od dwóch lat i z czystym sumieniem mogę zapewnić... stała klientka MIESZANE UCZUCIA (1) Odwiedziłam ostatnio Club Fryzjerski Alternative. Miałam do ułożenia włosy.... mała_mi przypadkowy, ale bardzo celny wybor (1) Nie jestem z Gdanska i nie mialam pojecia ktory salon wybrac. Padlo na... axela mały problem (1) witam:) na przełomie marca-kwietnia zrobiłam sobie kolczyk w pępku... długo... ania Madzik81 - opinia (1) Pozdrowienia dla pani Sylwii! Zawsze miło, profesjonalnie i z uśmiechem :) Madzik81 kicha (1) nie polecam nikomu korzystania z usług tego studia. obsługa nie miła a do... on Polecam (1) Byłam po raz drugi i teraz już jestem wiem, że będe stałą klientką. Takiej... Tina przestrzegam! (1) Jestem (a raczej byłam) stała klientką, nabyłam karnet na solarium. Niestety... iwona Zadowolona (1) Jestem naprawde bardzo zadowolona z usług tego salony, profesionalna porada w... Kasia Godny polecenia (1) Przez swoje długoletnie poszukiwania, testy i próby na moich... Monika B_M