SUPER SUPER SUPER (1) JESTEM KLIENTKĄ TEGO SALON OD ROKU I LEPIEJ TRAFIĆ NIE MOGŁAM SUPER KLIMAT I... MONIKA Bardzo fajny salon (1) Trafilam na ten salon przypadkiem podczas zakupow, bardzo ladnie zostalam... Justyna fajna obsługa (1) bardzo sympatyczna pani na recepcji poleciła mi rewelacyjną fryzjerkę Sandrę... ola
super salon (1) jeszcze w takim salonie nie bylam:) po prostu super!!! sami profesjonaliści.... kasia nie polecam (1) Byłam w ego spa na laserze na brode. Efekt - włoski mam nadal a oprócz tego... kz UWAGA!!! UZALEŻNIENIE GWRANTOWANE:))) (1) jestem już stałą klientką p. Maji i jej fantastycznego gabinetu, ale inaczej... js Miasto przyjemności (1) Wybrałam się do Miasta Piękna by po urlopie przywrócić blask moim stopom i... zadowolona JESTEM BARDZO ROZCZAROWANA!!!! (1) Wysokie ceny niestety nie są adekwatne do niskiej jakości usług ://!!... klientka Agnieszka - opinia (1) Jestem stałą klientką pani Anety od kilku lat i pozostane nią na zawsze :)... Agnieszka NAJGORSZY! (1) Bardzo nie profesjonalni fryzjerzy, dzięki pani brygidzie musiałam ściąć... Ewelina REWELACJA... (1) Odwiedziłam ten salon za namową przyjaciółki. I ten salon, był tym ktorego... Gosia Polecam :) (1) Obsługa bardzo mila ,przyjemna atmosfera ... Byłam w tym zakładzie poraz... zadawolona klientka Polecam Beatę !!! :) (1) Korzystam z usług en vogue'a już od ponad roku:) Polecam fryzjerkę Beatę... Magda "Jamajka" Spalone wlosy! (1) Fryzjerka spalila mi wlosy. Nastepnego dnia "gratis" kladli mi kolejna farebe... Karolina POLECAM :) (1) Jestem klientką Pani Kasi - świetna fryzjerka; doradzi, dobierze kolor i... Renata brzusio (2) chodze na fotoepilacje ladnych pare tygodni i musze przyznac ze moj brzusio... Maëva polecam (2) fachowa i bardzo miła obsługa, świetne porady dotyczące pielęgnacji cery,... Hania pytanie (1) chciałabym sie dowiedzieć jaka mniej więcej jest cena strzyżenia wraz z... a zainteresowany - opinia (1) Witam, a jak z cenami przystepne są? zainteresowany asia - opinia (1) bylismy tam z mezem poraz drugi.jetesmy bardzo zadowoleni z hotelu jak i z... asia