SALON OMIJAJCIE Z DALEKA!!!! (1) Doprawdynie wiem,co za diabeł podkusił mnie,żeby udać się na zmianę fryzury... malena1@vp.pl Henna (1) Jestem klientką salonu już jakiś czas ale dopiero niedawno pierwszy raz... klientka 100%satysfakcji:) (1) Polecam wszystkim to studio nie tylko ze względu na profesjonalną i rzetelną... Paula
Polecam (1) Milo, profesjonalniei czysto! Bylam dwa razy i juz od pierwszego podejscia... Elaine Blath boluś - opinia (1) Jak zwykle p. Asia najlepsza na świecie:)!!!. Wczorajsza wizyta... boluś Poprostu świetnie ! (1) Jestem zachwycony że wkońcu znalazlem tego co szukalem ! Udałem sie pierwszy... Piotr Profesjonalne podejście do klienta (1) Klimatyczny salon, przyjazna atmosfera.P.Alicja bardzo starannie... Sylvia Profesjonalna Obsługa i Nowoczesne łóżka (1) Musze napisać że w solarium Magic Sun jest bardzo miła obsługa i klimat... Zibi Na prawdę widac efekty!!! (1) Jakiś czas temu dostałam na meila wiadomośc o 30% promocji na zabiegi ,nie... Monika Laskowska Profesjonalnie i przytulnie (1) Najpierw o Pani Małgosi - to Ona tworzy ten klimat, jest niepoprawną... Basia piekne suknie ... (1) bardzo polecam przyszłym pannom młodym zakup sukienek w tej galerii ...... jola28 Polecam (2) Czysto, profesjonalnie, a przede wszystkim bardzo przyjemna atmosfera. Tak... Anna Polecam (1) Skorzystalem ze strzyzenia raz kolejny. Naprawde goraco polecam. Strzyzenie... Pawel REWELACJA !!! (1) Jeżeli komuś zależy na profesjonalnym podejściu do Klienta i wysokiej jakości... AGA ok (1) solarium jest czyste aż chce sie korzystac z opalania atmosfera jest miła... Marlena naprawde polecam (1) DZIS BYLAM U PANA PAWLA-POTWIERDZAM WSZYSTKIE POZYTYWNE OPINIE NA JEGO TEMAT.... IWONA super i jeszcze raz super (1) po ciężkim tygodniu taki dzień w takim miejscu to zbawienie.kolejny raz się... kama Jest super!!! (1) Niepowtarzalny saolon o bardzo oryginalnym, nowoczesnym wystroju. Iście... Aneta Śpiewak Obsługa (1) Jestem stałą klientką solarium Saturn na Zaspie.Niestety jestem zmuszona... Xala beznadzieja! (1) odradzam.proste obcięcie grzywki okazało się nie lada problemem dla Pani... Klientka