POLECAM :) (1) Jestem klientką Pani Kasi - świetna fryzjerka; doradzi, dobierze kolor i... Renata brzusio (2) chodze na fotoepilacje ladnych pare tygodni i musze przyznac ze moj brzusio... Maëva polecam (2) fachowa i bardzo miła obsługa, świetne porady dotyczące pielęgnacji cery,... Hania
pytanie (1) chciałabym sie dowiedzieć jaka mniej więcej jest cena strzyżenia wraz z... a zainteresowany - opinia (1) Witam, a jak z cenami przystepne są? zainteresowany asia - opinia (1) bylismy tam z mezem poraz drugi.jetesmy bardzo zadowoleni z hotelu jak i z... asia rozczarowana (1) Salon ten polecila mi kolezanka, poszlam pierwszy raz i ostatni. Weszlam... Klientka AKRYL (1) Te dziewczyny robią super akryl! Może i solarium nenajtańsze, ale akryl na... Krysia Salon dla pań i panów (1) Bardzo sympatyczny salon, zwłaszcza Pani Ewa i Pani Asia z męskiego. Z usług... klientka z rodziną KlientkaT - opinia (1) Potwierdzam, Pani Karolina jest przemiła. Pozostałe Panie... KlientkaT Kuciak - opinia (1) bylem dzis..i pewnie bede tam za niedlugi czas znow!;] bardzo fajnie.. bylem... Kuciak REWELACJA...POLECAM (1) Pani Aniu jest Pani do tej pracy stworzona wszystkim paniom polecam byłam... Monika Polecam!! (1) Drogie Panie!Polecam absolutnie każdej z Was.Możecie tu wybrać zabiegi... Gdynianka Wielki plus (1) Nie wiem o co chodzi niektórym z tą kiepską obsługą ^^ mi tak się bardzo... ivi REWELACJA!! (1) P*O*L*E*C*A*M !!!!!!! "Zdradziłam" moją fryzjerkę, do której chodziłam 15... Gosia pedicure (1) ogólnie polecam pedicure u Pani Kasi-fantastyczny; stopy jak nowe. zadowolona Ewelina - opinia (1) swietna obsluga, mile podejscie do klienta. zabiegi depilacji wykonywane byly... Ewelina beznadzieja (1) pan fryzjer cigle rozmawia przez telefon a do fachowca to mu daleko, poniewaz... ja POLECAM (1) do salonu chodze od kilku miesiecy,z pedicuru,manicuru jak i z fryzjera... Magda Klientka - opinia (1) Poszłam do salonu Trendy po przeczytaniu wielu pochlebnych opinii. Nie wiem... Klientka