KlientkaT - opinia (1) Potwierdzam, Pani Karolina jest przemiła. Pozostałe Panie... KlientkaT Kuciak - opinia (1) bylem dzis..i pewnie bede tam za niedlugi czas znow!;] bardzo fajnie.. bylem... Kuciak REWELACJA...POLECAM (1) Pani Aniu jest Pani do tej pracy stworzona wszystkim paniom polecam byłam... Monika
Polecam!! (1) Drogie Panie!Polecam absolutnie każdej z Was.Możecie tu wybrać zabiegi... Gdynianka Wielki plus (1) Nie wiem o co chodzi niektórym z tą kiepską obsługą ^^ mi tak się bardzo... ivi REWELACJA!! (1) P*O*L*E*C*A*M !!!!!!! "Zdradziłam" moją fryzjerkę, do której chodziłam 15... Gosia pedicure (1) ogólnie polecam pedicure u Pani Kasi-fantastyczny; stopy jak nowe. zadowolona Ewelina - opinia (1) swietna obsluga, mile podejscie do klienta. zabiegi depilacji wykonywane byly... Ewelina beznadzieja (1) pan fryzjer cigle rozmawia przez telefon a do fachowca to mu daleko, poniewaz... ja POLECAM (1) do salonu chodze od kilku miesiecy,z pedicuru,manicuru jak i z fryzjera... Magda Klientka - opinia (1) Poszłam do salonu Trendy po przeczytaniu wielu pochlebnych opinii. Nie wiem... Klientka klientka (2) Nie mam pojęcia skąd tak dużo pochlebnych opinii na temat p. Grzegorza. Moim... F niezadowolony - opinia (1) Cennik wisi naklejony na drzwiach, a po zakończeniu strzyżenia żądają o wiele... niezadowolony rewelacja:) (1) Eliza jest wspaniała :D brwi w jej wykonaniu to dzieło sztuki :> dziczek może być. (1) są tam 2 fryzjerki, którym jako tako można zaufać. jedna ruda a druga ładna w... dziczek maja (1) bylam nie dawno jest super jestem zadowolona idealny kolor mi dobrano... majka POLECAM!!! (1) Udało się. Po raz pierwszy ktoś obciął moje włosy tak jak chciałam!... ola nie polecam (1) Po godzinie czekania zostałam ostrzyżona, ale niestety niezbyt ciekawie.... klientka jestem bardzo wdzięczna i na pewno wrócę (1) Salon poleciła mi koleżanka, która bardzo długo z niego korzysta.Kiedy... Monika J. Monika - opinia (1) Polecam panią Magdę, kosmetyczkę. Warto tłuc się nawet z drugiej części... Monika