Polecam! (1) Byłam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona. Fryzura zgodna z moimi... kj super (1) naprawde gorąco polecam :)) panie sa bardzo mile i nie naciagaja na nic,a... ania Barbara Herman - opinia (1) Polecam ! Barbara Herman
POLECAM !!!!! (1) Szukałam tatuatora z trójmiasta i bardzo sie ciesze ze trafilam do SAVEETAT.... FAHIMA MIA1111 - opinia (1) Witam wszystkich, właśnie wrocilam z Sanatorium Leśnik w Sopocie. Do gorszego... MIA1111 REWELACJA!!! (1) Chodzę do Dominiki od ponad roku,nikt nigdzie nie robił mi tak... Paulina Marta - opinia (1) Bardzo wygodna usługa dla osób zapracowanych nie posiadających czasu na jego... Marta nie idżcie tam (1) Sam salon sprawił na mnie dobre ważenie. Poinformowano mnie że cena... zlymen :D (1) Rewlka :D Mam piekny kolczyk :D bez bólu i wogule super :P obsługa super... AjC andre - opinia (1) jest to najlepszy salon jaki w zyciu spotkalem niema jak narazie lepszego nic... andre REWELACJA (1) TATUAż TAKI JAK CHCIAłAM JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.NIE BOLAłO .MAORYS TO... MARTITA ;] (1) Jestem bardzo zadowolona z efektu i na pewno jeszcze nie raz skorzystam z... Dagmara salon na 6 ! (1) Uwielbiam ten salon, miła, fachowa obsługa, zawsze dobrze doradzi ! Pan... anet fryzura ślubna (2) Witam serdecznie! Mam pytanko odnośnie uczesania do ślubu: Czy jest możliwość... Nulka Czarodziej w doborze koloru włosów (1) Zachęcam do wizyty u Pana Mirka, niezwykle utalentowany fryzjer. Przez... Lidka Superrr (1) Od jakiegoś czasu korzystam z tego solarium i jestem bardzo zadowolnona.... paula RADZĘ OMIJAĆ Z DALEKA ! (1) SZAMPON KTÓRY PIECZE I PO KTÓRYM WYPADAJĄ WŁOSY, KRZYWE CIENIOWANIE...... MAGDA totalna porażka (1) Moje doświadczenia z tym salonem nie należą do najprzyjemniejszych. Byłam tam... lilka :) (1) Super :) asiulka Polecam (1) Obcinam tam włosy od dłuższego czasu i za każdym razem jestem bardzo... Marcin