Polecam! (2) Fajne miejsce, miłe osoby. Jestem zachwycona masażami i zamierzam pozostać... Hanna Borowska SUPER (1) naprawde polecam ten salon obsluga rewelacyjna zawsze wychodze zadowolona... *ami POLECAM (2) Jestem stałą klientką Estetici, korzystam tam z wielu usług i powiem... Madzia
Joanna - opinia (1) Jak nie masz czasu to kosmetyczka moze przyjechac do ciebie do domu i wykonac... Joanna Super! (1) Jestem po pierwszym miesiącu zabiegów wyszczuplających i już są widoczne efekty! G. Wianecka POLECAM ! (1) Chodzę do Ona & On przynajmniej raz w miesiącu . ! Świetna OBSŁUGA !POLECAM... Igor ; ] Jestem zachwycona i miło zaskoczona! (1) Parę dni temu koleżanka poleciła mi ten salon, poszłam nie do końca... Monika Polly - opinia (1) W koncu znalazlam frzyjera w Gdansku, z ktorego wychodze zadowolona. Chodze... Polly Fajny sklepik, atrakcyjne ceny. Polecam!!!!!!!!! (1) Sprzedawana odzież faktycznie jest w niskich cenach, duży wybór ciuszków. No... Wiola ABACOSUN GDYNIA - WSPANIAŁE MIEJSCE (1) Naprawdę tak profesjonalnej i mądrej obsługi w żadnym innym salonie w całej... Marianna Janoszy dorota - opinia (1) Pani Karina stworzyła na mojej głowie bardzo twarzowa i kobieca fryzurke mimo... dorota Polecam gorąco!!!! (1) Pozdrawiam załogę. Trafiłam przez przypadek w sylwestra do salonu mając... Gocha pani Agnieszka!!! (1) pierwszy raz trafllam zupelnie przypadkowo i wyszlam bardzo zadowolona.... Agnieszka ewelina - opinia (1) polecam szczególnie p. Olę jeszcze nigdy nie miałam tak pieknie obcietych... ewelina Pierwszy gabinet ktory moge szczerze polecic. (1) Po praz pierwszy jestem w 100% zadowolona z gabinetu oraz uslug.Zabiegi na... Marzena Warto! (2) W chwilę po rzuceniu palenia poddałem się zabiegom RF i elktrostymulacji.Od... Darek Suuuper :) (2) Bardzo mila atmosfera, zabiegi bardzo dobrze działające. Poprawia się wygląd... eve Polecam salon w Gdyni (1) Jestem dojrzałą kobietą i mam kłopoty z kręgosłupem.Dzieki metodzie Bailine... Joanna Mało takich fryzjerek (1) Są 3 naprawdę dobre i miłe fryzjerki, jedyny mankament to że trzeba się... Daniel zwiedziona pozytywnymi opiniami ... (2) poszłam do tego salonu- trafiłam do pani z ciemną aysmetrycznaą fryzura- nie... Monika