Taki sobie ktoś - opinia (1) Własnie wróciłam z alternativu i jestem zawiedziona gdyż słono zapłaciłam za... Taki sobie ktoś Polecam! (1) Pani Kasia ma talent! Zawsze jestem zadowolona i odmłodzona :) po wizycie w... Hanka Niezapomniany wieczór panieński (1) Dziewczyny, postanowiłam obchodzić swój wieczór panieński w Ego spa i był to... Kaśka
+/- (1) średnio co można powiedzieć, gdyż ceny są zbyt wysokie do zabiegów, nie... pola N.K. - opinia (1) Czytając same pozytywne opinie zamieszczone tutaj zdecydowałam się na wizytę... N.K. bardzo polecam (1) Byłam juz dwa razy u Pani Basi i jest świetnie, mam pięknie obcięte włosy i... Iza z Tadziem Gorąco polecam rączki Pani Izy (2) Do gabinetu Pani Izy przychodzę dopiero od kilku tygodni: najpierw regularnie... Małgorzata Fryzjer z powołania ;-) (1) Bardzo, ale to bardzo polecam zakłąd fryzjerski pani Lucyny. Przez wiele lat... Ola Ten Salon jest rewelacyjny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Fachowa obsluga,kompetencja,zaangazowanie to tylko niektore cechy... kuba \ (1) \ moni polecam :) (1) Profesjonalizm , miła obsługa , spełnienie oczekiwań . Gorąco polecam -warto... edka polecam (1) Ja również polecam Panią Dominikę. Paznokcie są super, bardzo wytrzymałe i... Ania super :) (1) od ponad roku chodzę do Ani i jestem baardzo zadowolona, to co ona robi mi z... monika Usługa mniej więcej OK, ale cena???!!! (1) Balejaż 2 kolory plus ścięcie (włosy nawet nie do ramion) no i ułożenie... Ika olcia - opinia (1) świetna profesjonalistka,która czuje to co robi,z jej rąk wychodzą przepiękne... olcia Zupełnie przeciętnie (1) Bez rewelacji i szaleństwa, niestety nie mogę napisać równie pochlebiającej... klientka miłe zaskoczenie (1) dostałam herbate,zniżke(dzięki karcie euro26) i fajną fryzurkę...przyjemne... ai Bardzo intymnie i spokojnie... (1) Nie wiedziałam, że w Rezydencie jest takie przytulne miejsce z takim klimatem... TUm prawdziwy relaks (1) Przypadkowo trafiłam do tego spa. Powitała mnie przemiła pani, której już sam... zadowolona POLECAM !!! (2) Witam, korzystałam z zabiegów EMS i muszę przyznać: warto, efekty są... Joanna