Wrzeszcz (1) Hawana jest najlepsza i nie ma co ukrywać Macias KristO - opinia (1) Wszystko wporzdku naprawde Wiedzą Co robią ! Pozdrawiam ! ;0 ;) Klimat. KristO polecam! (1) Bardzo miła i sympatyczna osoba, a do tego doskonały fachowiec. Serdecznie... Iza
Polecam Pawła ;) (1) Salon TRENDY poleciła mi moja przyjaciółka,długo musiała mnie namawiac żebym... anika Very nice place to be (2) Hello, Permanently living in Sweden, I don’t speak much Polish so... Ulrike Rewelacja (1) Sławek robił mi tatuaż na stopie - wyszło lepiej niż sobie wyobrażałam. Jak... M SAVEETAT (1) Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek obawy o zrobienie sobie tatuażu,to w Saveetat... tomek Diękuję!!! (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem! Tym bardziej że słyszę dookoła mnie same... Bogusia Gratulacje (2) Jestem pełna podziwu! Udało się Państwu stworzyć wyjątkowe miejsce. Jestem... monika M ja tez :) (1) przyznaje racje. zachecona waszymi opiniami wybralam sie do Pana Roberta w... Dominika POLECAM PANIĄ MONIKĘ (1) Polecam makijaż permanentny w wykonaniu przemiłej p.Moniki!... Chomi-krz Polecam (1) Studio Fryzur - Trendy jest naprawdę na wysokim poziomie pod względem jakości... Monika daro - opinia (1) Super jestem jak najbardziej zadowolony z mojego tatuazu.Polecam kazdemu, do... daro Pani Lucyna mistrzem moim jest:) (1) Dziękuję jej za ciężką pracę nad moimi włosami, za świetne propozycje... Pomarańczowa Naprawdę polecam !!! (1) Naprawdę gorąco polecam!!! Wykonałam zabieg depilacji nóg. Pani zrobiła ten... magda to moja ocena (1) polecam serdecznie Anna B :)) (1) Adaś! KOcham Cię :) wiesz kto bardzo dobra (1) jestem zawsze zadowolona z jakosci uslug,na kazde pytanie dostaje fachowa... Iza POLECAM! (1) Miłe podejście profesjonalizm 100% zadowolenia! Na pewno jeszcze skorzystam ! Marta tatuaze i kolczyki (1) witam, korzystałam kilkakrotnie z usług tego studia..robiłam 3 kolczyki i... magda