Polecam (1) Bardzo sympatyczna obsługa, fotele masujace to bajka ;). Tylko masują za... Agava Bardzo pozytywnie (1) Byliśmy już kilka razy w Hotelu Faltom,oczywiście weekendy SPA przyciagneły... Mark POLECAM!!!! (1) Super!!!! POLECAM!!!!Profesjonalne wykonanie,trafny dobór kolorów.Widać, że... Gabriela
:) (1) od dzisiaj jestem szczęśliwą posiadaczka tatuazu zrobionego przez Kube i... M.M POLECAM !!! (1) Robiłam w Red Dragon kolczyk w języku. Pełen profesjonalizm, czysto,... malajaa Polecam! (1) Szczerze polecam ten salon. Byłam kilka razy i zawsze obsłużono mnie miło i... Stała klientka bardzo dobry fryzjer (1) dopóki nie "odkryłam" bogny wizyty u fryzjera kojarzyły mi się raczej... Marysia EXTRA MANICIUR I PEDICIUR FRENCH!!!!!!!!!!!!! (1) absolutnie nie zgadzam się z opinią jednej pani która pisze że french trzyma... marta Polecam! (1) Ostatnio moja przyjaciółka poleciła mi Salon fryzjerski Dalia 2.Ja osobiście... Ewa Tatuaż (1) Świetna obsługa. Bardzo profesjonalne podejście Dagmary :) Ogólnie bardzo... Andzia ;] (1) bardzo mila atmosfera oraz wysoka jakosc uslug. a fryzjer owszem bardzo... Magdalena Serdzecznie polecam! (1) Bardzo sprawna i miła obsługa!!!!Polecam wszystkim niezdecydowanym paniom, bo... Magda TRAGEDIA (1) Odwiedziłam ten salon jakieś 3 miesiące temu, a moje włosy jeszcze nie... Karina właściciel - opinia (1) Jest nam bardzo przyro, że nie została Pani obsłużona tak jak Pani sobie tego... właściciel Wioletta Gulbierz - opinia (1) Przesympatyczna, jak najbardziej profesjonalna obsługa na bardzo wysokim... Wioletta Gulbierz Karolina - opinia (1) Przyjemna atmosfera i obsługa, jestem bardzo zadowolona polecam serdecznie. Karolina Polecam (1) Bylam u p. Macieja, wlasnie stad z tzw. wynikow i sie nie rozczarowalam. Mam... Ania z mezem Zdecydowany negatyw (1) Nie jestem zadowolona z uslugi w tym salonie. Zaczne jednak od czegos... Karolina klientka (1) super obsluga mila atmosfera dobra muzyka slowem pelen relaks no i na koniec... klientka szczerze polecam (1) Podczas masażu miałam wrażenie, że przeniosłam się do raju. Trzeba tam... Kasia