POLECAM!!! (1) SUPER!!!Do fryzjera chodzę tylko w przypadku specjalnych okazji,ale jak już... Olga rewelacja!!! (1) Pan Przemek jest niesamowity!Kolorystyka w jego wykonaniu zachwyca mnie za... karolina Małgosia - opinia (1) Szczypta wschodniej magii przeniesiona do miejsca które swoim klimatem,... Małgosia
Iza - opinia (1) pare dni temu robiłam sobie w tym studio tatuaż między łopatkami. jestem... Iza Pelen profesjonalizm (1) Jestem zadowolona z usługi.Pani bardzo przyjemna wysoka kultura osobista i... Karolina Byłem i polecam (2) Zajrzałem tak na chwile i zostałem na dłużej. Niespodziewany klimat,... Robert Oaza spokoju (2) Rozlużniona, wypoczęta i pozytywnie nastawiona do życia. Filozofia w Sensual... Aleksandra Wyjątkowe miejsce (2) Jestem zachwycona tym miejscem! W każdej kategorii zasługuje ono na... Krystyna Klenowska Pracownicy (1) jedyna rzecz ktora mnie nabardziej denewuje to obsluga..... jeden przyklad... iza Witam Panie! (1) Bardzo się cieszę,że mam tak blisko rewelacyjny gabinet w którym jest... basia dziki Kazio - opinia (1) Czadowe miejsce w pełni oddające klimat tajski dzięki super... dziki Kazio Ewa R. - opinia (1) Drogie panie jeśli chcecie sensownie zadbać o siebie to oddajcie się w ręce... Ewa R. super wlosy u Natalii (1) super wlosy u Natalii!!!!!!! dla mnie REWELKA!!! REWELKA salon ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) bylam dzisaj klientka salonu, rewelacyjnie wykonala mi paznokcie zelowe Pani... USMIECHNIETA EXTRA MIKRODERMABRAZJA!!!! (1) Polecam zabieg mikrodermabrazję!bardzo sie cieszę że trafiłam do tego... J.R. Stała klientka (1) Nareszcie salon z prawdziwego zdarzenia. Panie kompetentne. Umieją bardzo... Beata Polecam! (1) Przed ważnym balem, udałam się na makijaż do Pani Doroty. Po raz pierwszy... Magda paznokcie (1) polecam panią Dominikę... mam świetnie dopełnione paznokcie (metoda żelowa),... Kasia KOLCZYK W JEZORKU;-p (1) OSTATNIO Z KOLEŻANKĄ ZROBIŁYŚMY MAŁY SPONTAN I KOLCZYKI W JĘZYKU BYŁY... HONEY Monika M - opinia (1) Właścicielkę salonu cechuje profesjonalizm , uczciwość i ogromna życzliwość... Monika M