BARDZO POLECAM!!! (1) Pani Ela jest cudowna - dokładna, cierpliwa, spokojna i wszystko co robi -... Mimka Polecam sklep (1) polecam zakupy w tym sklepie Dominka super (1) Już od dłuższego czasu jestem klientką tego salonu i jestem zadowolona a... klientka
polecam (1) Odwiedziłam salon po raz trzeci.Umówiłam sie tym razem do Pana Romana,jestem... wioletta Nie polecam (1) Zawitałam dzisiaj do salonu Mila. Poprosiłam o konkretną fryzurę a Pani... magda BOSKOOOO (1) Moje drogie panie po wizycie u pani sylwi moje stopy sa nie do... IZA Rewelacyjne miejsce na wysokim poziomie (1) Brawo dla Pan, miło, czysto, sprawnie ale intymnie i dyskretynie. Miejsce... D. Talgaartd (SF) doswiadczenie, profesjonalizm, skutecznosc - brawo! (2) Pragne Wam serdecznie podziekowac za to ze dzieki Waszym staraniom odzyskalam... M K ROZCZAROWANIE (1) Kilka dni temu miałam watpliwą "przyjemność" byc na dopełnianiu paznokci u p.... Ewelina Cudowne miejsce (1) jestem stała klientka salonu od 2 lat. O sile tego salonu swiadczy... Teresa Kowalska MORENA (1) Polecam wszystkim HAWANE na Morenie...w prawdzie jest niekiedy "tłoczek", ale... KLIENTKA polecam (1) zrobiłam swój pierwszy tattoo i polecam wszystkim to studio.Pełem... Magda :) (1) Bardzo pozytywnie oceniam ten salon. Mają bardzo niskie ceny dla studentów.... Łukasz Bardzo wysokie ceny!!! (1) Miła obsługa i ogólnie ok, tylko ceny makabryczne. Zakupiłem grę CLUEDO za... Andrzej polecam!!! (1) Spędziłam tam 4 godziny i było super.Obsługa studia profesjonalna, na... zaerienne Pan Robert jest rewelacyjny!!! (1) Byłam na manicure i malowaniu u Pana Roberta.. Malowanie nie ot takie sobie,... Lilka Polecam (1) Jestem kolejną zadowoloną klientką Pani Moniki, jest to bardzo punktualna i... Ania POLECAM!!!!!!!!!!! (1) Jestem bardzo zadowolony ze strzyzenia ;) atmosfera w salonie rewelacyjna;)... grrr Było super (1) Witajcie, byłem tu w tym tygodniu. Zabieg na ciało czyli masaż genialny i... Sławek Profesjonalizm w 100%!!!! (1) Ja od pierwszej wizyty w tym salonie wiedziałam, że zostanę jego stałą... Karolina