"do poprawki" (1) Co do strzyżenia,fatalne i nie chodzi tu o właścicielkę tylko jej... xenia Uczciwie ! (1) Miła i fachowa obsługa Klientka Świetny relaks ! (1) Fantastycznie spędzone chwile w salonie masażu tajskiego polecam wszystkim.... Damian
super !!! (1) Jak dla mnie wszystko ekstra. Wypowiem się tylko na temat Karoliny, bo to ona... Maja SUPER OBSłUGA (1) OD PARU LAT CHODZĘ DO KASI, NA MóJ śLUB UCZESAłA MI PRZEPIEKNY KOK, KTORY... Kasia Super studio (1) Kobietki tam pracujace sa rewalacyjne ,ich szefowa to robna kobieta.Uratowaly... Kaska opinia (1) Pani Asia jest rewelacyjna,korzystalam z jej uslug wiele razy i zawsze bylam... iwona kornatowska Ludzie słuchajcie!!! (1) jak macie się dziarać to tylko tu. Zadnej ściemy, lipnej farby i tym... D. ... (1) Od jakiegoś czasu stałam się klientką solarium SUN-CITY i jestem bardzo... buzia Truestyle (1) TrueStyle to połączenie dobrego smaku, wysokiej kultury, niesamowitej ręki... Joanna profesjonalny zespół makijażystek (1) Dziewczyny tworzą zgrany rodzinny duet Matki i Córki! dzięki ich współpracy... Joanna marina - opinia (1) Fajny, przyjazny salon w Sopocie. Ostatnio strzygła mnie pani Renata i byłam... marina SZOK !!!!! (1) Jestem stałą klientką salonu TRENDY. Chodziłam za każdym razem do dziewczyn... Tatoo Swietny gabinet :) (1) miły klimat, świetna obsługa, profesjonalna doswiadczona kadra. miejsce w... beatris Szczerze polecam (1) Byłam tam na zabiegu depilacji bikini cukrem. Warto, na pewno zostanę stałym... Joanna źle (1) Kiedy ja tam weszłam w poszukiwaniu sukni na swój ślub zostałam bardzo... a Kasia - opinia (1) salon the best a natala to super scina wlosy Kasia Męskie cięcie... kiepsko to wygląda (1) Dałem szanse Światu Alicji bo był blisko i w sumie moja fryzura nie jest zbyt... Rafał _Przedłużanie paznokci_ (1) Pani Izabela bardzo dobrze przedłuża paznokcie,rewelacyjnie wyglądają tak jak... _Magdalena_ p.Sylwia Włodarczyk (1) Dla wszystkich poszukujących p.Sylwi Włodarczyk podaje adres Gdynia... Oli