Paznokcie żelowe (1) beznadzieja, masakra nawet bym powiedziała, wykonanie niedbałe, wzorek... Lena POGOTOWIE S.O.S. dla wadliwie zaaplikowanych rzęs (1) niniejszym dziękuję P. Tatianie za uratowanie moich zniszczonych rzęs przez... beti POLECAM!!! (1) Byłam w tym salonie juz wiele razy i musze przyznac,ze zawsze wychodze bardzo... Justyna
Salon godny polecenia (1) Sprawdziłam bardzo dużo salonów w trójmieście i muszę szczerze przyznać ,że... Kasia Wspaniałe miejsce, jestem zadowolona. (1) Polecam wszystkim to centrum. Miło, czysto, intymnie i bardzo profesjonalnie.... Marta K. Morena (1) Bardzo miła obsuga na morenie , gorac polecam. We wrzeszczu beznadziejna... MAGDA GINO SUPER (1) JAK ZAWSZE SUPER, CHODZĘ ZAWSZE DO PANI MARIOLKI,JEST REWELACYJNA. ZAWSZE NA... MADZIA bardzo polecam - opinia (1) w salonie bylam kilkakrotnie bardzo profesionalna obsluga przedewszystkim co... bardzo polecam Polecam (1) Bardzo dobre solarium i do tego bardzo miła obsługa, która potrafi doradzić... e1406 REWELACJA (1) Czego chcieć więcej? Czysto, ładnie i przyjemnie! Wszystkie łóżka ładnie... Emila MOIM ZDANIEM - JEDEN Z LEPSZYCH SALONÓW W TRÓJMIEŚCIE (1) Witam moim zdaniem bardzo fajny salon, a przede wszystkim - przepiękne... Aga Kasia - opinia (1) Jestem na nie ! Właściciel salonu powinien sie zainteresowac co dzieje sie w... Kasia Profesjonalizm pod każdym względem. (1) Odmiennie do większości salonów , które odwiedziłam w trójmieście i... Jagoda. Ewa - opinia (1) oprocz masującego fotela bez rewelacji Ewa Wspaniałe solarium (1) Solarium jest naprawdę rewelacyjne, bardzo dobry nawiew, bryza oraz muzyka... Hania rewelacja (1) jedno z najlepszych solariów w gdansku !!! znajoma twarz z innego solarium... magda darusia - opinia (1) polecam jak najbardziej...zadowolona w 100%! jeszcze tam napewno wróce darusia ŚWIETNE!! (1) Jestem bardzo zadowolona. Jest to najlepsze solarium w jakimkolwiek byłam!... Zadowolona Ula - opinia (1) Te ręce leczą Ula Szacun.. (1) Byłam się ostrzyc..nie miałam wizji mojej fryzury. Prócz tego ze chcę... Baś