Magda - opinia (2) Umówiłam się telefonicznie na farbowanie i próbną fryzurę ślubną. Jakie było... Magda Nie biora klienta na powaznie (1) Przyszlam do salonu rowno o 9 gdzie ten powinien byc juz otwarty bo... Niezadowolona Dziękuję Maciek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Dziękuję MAĆKOWI za niezwykle miłe chwile spedzone podczas ostatnich kilku... Ewcia
GWARANCJA ZADOWOLENIA (1) pozdrawiam i dziękuję za piękny kolor. ewelina EXCLUZYWNE SOLARIUM (1) SUPER MOCNE LAMPY,SUPER SZYBKIE OPALANIE,SUPER EFEKT ŚRÓDZIEMNO MORSKIEJ... WERONIKA !!! (1) pozdrowienia dla justynki i ani.zawsze kolorowe usmiechniete i mile:) a co do... wierny Super! (1) Bardzo sympatyczny i fachowy salonik! Dziękuję Paniom za te długie włosy i... Anka POLECAM!!!!!!!! (1) ŚWIETNIE DOBIERAJĄ KOLOR I STRZYGĄ - 100 % FACHOWEJ OBSŁUGI - DO TEGO MIŁA... Monia Pazurki to tylko u Pani Kasi (1) Jeśli ktoś chce mieć pięknie przedłużone pazurki to polecam tylko i wyłącznie... Iwona marta - opinia (1) Usługi wykonywane są bardzo dobrze - pozdrawiam karine i magde ktora juz tam... marta polecam :) (1) Dzisiaj byłem w Trendy u pani Agnieszki.Bardzo miła,profesjonalna... Piotr Agnieszka - opinia (1) Już jakiś czas temu robiłam sobie w studiu Leżeć tatuaż, motyla. Jestem... Agnieszka Przedłużanie włosów na piątkę (1) Jakiś czas temu przedłużałam włosy w tym salonie i muszę przyznac że po raz... Marta Iza - opinia (1) Bardzo miła obsługa super klimat tak trzymać Iza ... (1) Zdenerowała mnie pewna sytuacja.. Przyszłam do solarium we Wrzeszczu,... Karkolka Zawiedziona - opinia (1) umówiłam się kilka dni temu na manicure, nie mieszkam na przymorzu-specjalnie... Zawiedziona bardzo fajnie (1) a ja sie nie zgodze z pania ponizej, bylam 3 razy na solarium a efekty sa... asia Szczerze polecam! (1) Droga Agatko najprawdopodobniej sie nie dogadalas lub pomylilas salony.Ja... Justyna obsługa (1) Moim zdaniem obsługa jest bardzo miła i życzliwa. Można liczyć na dobrą radę... krecik1881 !!!!!!!!!!Beata!!!!!!!!!! (1) zawsze bede do Beatki na strzyzonko chodzil marek