Po poprostu Dziękuję (1) Po poprostu Dziękuję Magda Polecam innym (1) Profesjonalnie,niesamowity talent,niskie ceny . POLECAM Barbara Karolina - opinia (2) A ja nie jestem zadowolona z usług i obsługi.Nie polecam. Odwiedziłam salon... Karolina
cicha - opinia (1) dziewczyny super przemila obsluga fryzjerstwo wysoki poziom kosmetyczka... cicha bardzo fajnie :) (1) skorzystalam z uslug i bardzo polecam. mila obsluga, cierpliwie odpowiedzieli... Gosiak Rewelacja! (1) Odwiedziłam En Vogue po raz pierwszy i zdecydowanieo nie ostatni. Wychodząc z... M&M P.Mariola - opinia (1) Szczerze polecam ten zakład fryzjerski.Zawsze zdaje się na doświadczenie i... P.Mariola Serdcznie Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego oraz miłego salonu jakim jest... Anna W. Salon w Gdyni - polecam!!! (1) Jestem klientką salonu od połowy lipca, rezultaty są widoczne: od 17.07 do... Ewa Ania - opinia (1) Korzystam z usług pani Izy od paru miesięcy i zawsze jestem... Ania nicola - opinia (1) profesjonalna obsługa i na prawdę fachowe ostrzyżenie można uzyskać... nicola zadzwonilam i zostałam potraktowana opryskiliwie ! (2) Pani która odebrała telefon wymądrzała się i pouczała mnie, to nie... niedoszła klientka najlepszy fryzjer jakiego spotkałam!!!!!!!!!!!! (1) polecam p. Tomka , ma genialne poczucie formy ,koloru, wspaniały warsztat... edi Zadowlona (1) Po długich poszukiwaniach salonu, gdzie mogłabym z dnia na dzień przedłużyć... Olis Od dawna i na zawsze... (1) Dołączam się do WSZYSTKICH pozytywnych opinii. Salon Pani Lucyny odwiedzam... ASIA fajnie (1) a mi się bardzo podoba ten salon.kupiłam niedawno sukienkę i gościom również... martyna Siema (1) nie jestem wylewny. Napisze krótko, obsługa miła, fachowa, znajaca sie na... Klient MIREK - opinia (1) MIŁE SYMPAYCZNE PANIE. WŁAŚCICIELKA BARDZO FAJNA. ZACHWALAJĄ ŻE MAJĄ BARDZO... MIREK POLECAM WSZYSTKIM TEN SOLON! (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z USŁUGI I NAPEWNO TAM WRÓCĘ! MILENA nieuczciwosc i nierzetelnosc (1) Podpisalam z wlascicielka tegoz komisu kilka umow sprzedazy. Z zadnej z nich... swinka pepa