Niunia - opinia (1) Bradzo miła obsługa. wszytsko na najwyzszym poziomie. Panie pracujace... Niunia Cena/jakość/ogólnie (1) To był mój pierwszy tattoo...przestrzegano mnie przed tym studiem.. i mieli... Kamil agi - opinia (1) Fachowa obsługa,zaangażowanie.Panie wiedzą co robią. salon na uboczu spokojny... agi
kolczyk w brwi (1) robiłam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona.Teraz wybieram się zrobić... aśka :)) (1) Goraca polecam M"ORE"NE!!! super solarium i najlepsza obsluga:)) emilek Kto jeszcze nie był niech nie traci czasu (1) Wczoraj po raz pierwszy skorzystałam z usługi Pani Lucyny i ani trochę nie... żorżi Polecam!! (1) Obsługa klienta w tym salonie jest na znakomitym poziomie, panie są... Karolina GODZINY OTWARCIA A RZECZYWISTOSC (1) Niestety mimo tego, ze lokal jest bardzo zadbany (lozka tez), to nie jestem... dorqs Polecam!!! (1) Tak jak obiecałam, tak też czynię - pisząc tę opinię;) Po przeczytaniu... Ewelina super... (1) Super solarium, gdy trafiłam tam pierwszy raz nie spodziewałam się, że jest... Zuska NAJLEPSZY SALON W TROJMIESCIE (1) Profesjonalni, utytułowani i młodzi fryzjerzy/styliści. Długo szukałem salonu... Tomek a ja odradzam (1) -pomimo miłej obsługi,niestety i tych pozytywnych opinii. Miałam mieć... ;( nie polecam! (1) Zdecydowanie nie polecam!! Pracownię poleciła mi koleżanka, która korzysta z... rozczarowana zdecydowanie polecam!!! (1) Zdecydowałam się na przedłużenie włosów i efekt przerósł moje oczekiwania. Są... zachwycona Przede wszystkim kontakt z Panią fryzjerką! (1) Chciałabym poleci wszystkim Panią, które nie potrafią dobrac sobie fryzury.... asia Agata - opinia (1) co tu duzo mowic... po prostu POLECAM. wspaniali ludzie, niemalże domowa... Agata meeegaa.. (1) polecam polecam polecam :) nic dodac nic ujac. zaufalam opiniom z tego... melisa piękna na ślub (1) polecam serdecznie-zabiegi przedślubne-oczyszczanie cery, nawilzanie rak i... tina cóż... (2) Zapuszczałem włosy od roku aby udać się do pana Krzysztofa. Przy pierwszym... Krzysztof Trudno powiedzieć (1) Pierwszy raz jak poszłam myślałam , ze znalazłam w końcu swój salon.... mika