Polecam (1) Pani Monika jest świetną fryzjerką, potrafi słuchać i dobrać fryzurę... iw gorąco polecam (1) wielokrotnie korzystałoam z usług w tym gaginecie.Pani Iwona -kosmetyczkajest... ELA H polecam wszystkim (1) Gabinet bardzo ładny, duży i świetnie urządzony. Panie miłei sympatyczne i... jola
warto! (1) Od jakiegoś czasu korzystam z waszego solarium i jestem pod wielkim wrażeniem... klientka super !!! (1) Suknie naprawdę piękne, duży wybór dodatków, świetna obsługa klienta i co... Ania C. elegancja francja!! (1) bardzo fajny salonik, mila kobieca obsloga, uslugi na najwyzszym poziomnie,... bk :) (1) Zrobiłam kolczyk w języku, nawet opuchlizny nie miałam, nic nie bolało.... urszi Kasia - opinia (1) Korzystałam z usług Salonu Agnes w zeszłym roku, i byłam bardzo zadowolona,... Kasia sklepy newyorker (6) gdzie sa sklepy new yorker w gdansku?? juras polecam:):) (1) Polecam gorąco i zapraszam do odwiedzenia galerii "Beatis' Kupowałam tam w... Ewelina Fajne wóżki dla dzieci (1) Jak ktoś chce wybrać fajny wózek, to warto do nich zajrzeć i porozmawiać,... Markis Niestety przeliczyłam się. (1) Być może Pan Mirek jest faktycznie dobrym fryzjerem, niestety ja nie miałam... klientka manicure (2) za 40 zł orzmałam uslugę poegającą na nieumiejętnym polakierowaniu paznokci,... ania jedyne studio o takim klimacie (1) Pani Zuzanna potrafi tak prowadzic zabieg ze klient zasypia w trakcie. Po... Krzysztof misio (1) jest super obsługa misio polecam! (1) Jakieś 2 tygodnie temu skorzystałam z usług pewnego gdańskiego gabinetu w... Milena trochę zmian (1) widzę że zaszło tu parę zmian, niestety niektóre na niekorzyść, zmieniła się... klientka Przystępne ceny i wysoka jakość usług - niezła alternatywa dla Gdyni i Gdańska (1) Byłam na mikrodermabrazji i przedłużaniu rzęs - oba zabiegi profesjonalnie i... Sonia Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona-w niewielu salonach poświęca się tak dużo uwagi... butterfly85 Nie, nie, nie!!!! (1) Do Bogny trafiłam po przeczytaniu pozytywnych opinii klientów. Niestety... Mariola