super! (1) mam kolca w pępku bez krwi,stanu zapalnego,nic nie boli,żadnych... H Polecam!!! (1) Nie zgadzam sie z opiniami nizej! Jestem od niedawna klijetem tego solarium... Robert stała klientka - z podziękowaniami (1) jestem klientką OTC od 09 2007 r. Zabiegi biore w sposób ciągly z... Halina z Gdyni
Oj nie bardzo... (1) Solarium - sredniowiecze (stare, slabe, malo miejsca na przebranie bez... NIEZADOWOLONA Sauna (2) Wczoraj wraz ze znajomą skożystałyśmy z łóżka nr.2 po 15 min.łóżko... Niezadowolone klijentki!!! stroj (2) bardzo lubie chodzic na panstwa solarium tylko jest jeden problem stroje... staly klient ola - opinia (1) Jestem zadowolona ale drugi raz nie skorzystam. Chyba częściej ja czułam się... ola pozytywnie... (1) akurat byłam u pana Roberta i bylo super. Przesympatyczny profesionalista,... emilka miły relaks! (1) Byłam, widziałam,polecam! Fajne miejsce, miło,sympatycznie, czyściutko=fajny... monika32@buziaczek.pl Joanna - opinia (1) Niestety jestem zmuszona dołączyć do grona niezadowolonych klientek. W dniu... Joanna Rewelacja!!! (1) Radzę całkowicie oddać się w ręce stylistów (bo trudno nazwać ich tylko... Roma Pełna fascynacja !!! POLECAM (1) Ela to niezwykle utalentowna wizażystka, przy tym bardzo miła, otwarta na... Monika R. Świetnie (1) Świetne przedłużanie rzęs!, znakomita obsługa i w miarę niskie ceny. Przy... Mateusz Polecamy :) (1) Właśnie spędziliśmy wspaniały długi weekend w tym hotelu. Atmosfera w nim... M Polecamy HOTEL LEBA (1) Polecamy ten Hotel wszystkim pragnacym milo spedzic wakacje nad Polskim... Jan Juszczynski bartek - opinia (1) SOLARIUM OK - OBSLUGA- tragedia !!!!!!!!!!!!!!!!!! bartek Bartek - opinia (1) Solarium- PETARDA! Opalanie tam to zawszze brązowa skóra szczegolnie na lozku... Bartek Polecam! (1) Chodzę tam regularnie, naprawdę dobre lampy. Oprócz tego miła, profesjonalna... Klientka pełen profesjonalizm (1) Doskonałe i perfekcyjne wykonanie. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Polecam... teresa Polecam!!!! (1) Profesjonalizm w każdym calu, trwały makijaż, jestem bardzo zadowolona! Ania