mała - opinia (1) Solarium rewelacyjne! wystrój fantastyczny,bardzo miła i fachowa... mała beznadzieja! (1) Obsługa to naburmuszone panienki,mały wybór kremów do opalania i poslizg na... bluewater polecam (1) Pani Basia slicznie upieła mi włosy na studniówke, Pani Andzelika... Daria
Gorąco POLECAM!!! (1) Z całego serca serdecznie dziękuję pani Aniu. Pani odmieniła moją żonę i... Marek Naprawdę jakość jak z Londynu (1) Zachęcona artykułem w Glamour z pewną taką nieśmiałością udałam się do... Maxi Pani Anita - Fryzjer - fachowiec wysokiej klasy (1) Uwielbiam, jak pani Anita zajmuje się moją głową - potrafi dobrać kolor,... Bogusia K. Opolska 3 (1) tak tak ja tez juz chcialem cos napisac na temat tych lamp ale ostatnio... Smok Pełne zaufanie (1) Z usług salonu Pani Bogny korzystam od prawie 5 lat,w miedzy czasie miałam... Magda profesjonalizm w każdym szczególe (1) Pani Ania to bardzo sympatyczna, profesjonalna i punktualna wizażystka.... Mirka POLECAM :) (1) Poszłam zrobić kolczyk w pępku. Trafiłam po pozytywnych opiniach, które tu... Shan-lee Podziękowanie dla całej obsługi Calmi (1) Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie wpisane pod adresem salonu... John Rooney kazda kobieta jest piekna! (1) Ela, pozwala kazdej z nas uwierzyc w swoje piekno, kobiecosc. Wie, jak... qaq STUDIO FRYZUR (1) super salon fryzur. Polecam BARDZO!!!Zawsze zadowolona z doboru fryzury,... renia polecam (1) byłem na konsultacji (bezpłatna) kosmetycznej, zostałem super obsłużony, Pani... darek ech (1) jeszcze nie skorzystałem z usług salonu (mieszkam na śląsku) ale sie... Kamil maja - opinia (2) Polecam hawane na MORENIE :) maja zadowolana klientka (1) mila sympatyczna obsloga,ceny w miare przystepne.Salon ktory idzie z postepem... kilientka Fotoepilacja (1) Chciałabym podzielić sie opinia odnośnie fotoepilacji...jesli ktokolwiek ma... Dorota Tragedia (1) poszłam tam raz do fryzjera i moja noga tam więcej nigdy nie postanie,... xxx Mikrodermabrazja (1) Właśnie jestem po Mikrodermabrazji i Fotodepilacji nóg i bikini którą... Grażyna