Najlepszy w Trojmiescie (1) Powiem krotko. Pan Rafal i nikt inny. Napewno juz nigdy nie zmienie... Zachwycona super... (1) polecam zabiegi kosmetyczne u p. Krysi, jest szalenie sympatyczna i dobrze... mona salon godny polecenia (1) Bardzo fajny salon. Miła atmosfera i ciepły wystrój. Szczególnie polecam... mona
Bardzo pozytywnie (1) Byłam w Alternative z polecenia mojej koleżanki. Muszę przyznać ze byłam... Asia POLECAM KAŻDEMU (1) zrobiłam w tym salonie poprawkę tatuażu i musze powiedziec że wyszło super... PTERION Polecam, bo naprawdę warto odwiedzić ten salon :) (1) Byłam u Karoliny w środę i jestem jak zawsze zadowolona :) rozumiemy się... Monika Profesjonalne solarium z klasą ! (1) Relax,miła atmosfera,łóżka z najwyższej półki,doskonała jakość... Zadowolona:) Ines - opinia (1) No niestety Pani Lucyno, zawiodłam się. Specjalnie umówiłam się wcześniej... Ines sukienka jak z bajki (1) Juz za 3 miesiace zaloze moja sukienke. I jestem pewna, ze piekniejszej... han Po prostu rewelacja (1) Dla mnie bomba, fachowa i profesjonalna obsługa, włosy super ścięta a kolorek... Beata Pola - opinia (1) Polecam Panią Krysię, bardzo sympatyczna i profesjonalna. Zawsze wychodzę... Pola Obsługa (1) Nigdy nie Miałam do czynienia z tak kiepską obsługą. Panie są bardzo... Basia dokończenie Rzadko spotk........ (1) Przechodząc do dalszej części wypowiedzi Pani ''nigdy więcej ''oceniajacej... Tomasz Bakowski komentarz do ''rzadko spotykana arogancja'' (1) Jako osoba przedstawiona w sposob krytyczny przez Szanowną Panią postanowilem... Tomasz Bakowski SWIETNA OBSłUGA (1) Byłam dopiero drugi raz na zabiegu depilacji bikinii i zabieg przeprowadzała... Bożena Spróbuję:) (1) Po przeczytaniu opinii, zdecydowałam się na ten salon. Mam z natury kręcone... Alicja Klasse Hotel (1) Nach einem Reinfall mit einer privaten Unterkunft sind wir hier gelandet.... Thomas seri - opinia (1) miłe panie i duży wybór zabiegów :) klimatycznie, polecam ludziom stroniącym... seri Polecam (1) Polecam ten salon ,zwłaszcza paniom które sa osobami bardzo wymagajacymi i... Paula Małgosia - opinia (1) polecam gorąco Małgosia