Extra! (2) Ja nic więcej nie oczekuję od solarium - łóżka nowoczesne, dokładnie myte po... Syrena zapytanie (1) w jakich godzinach obsługa solarium liczy co 5 minutę gratis?kiedy byłam na... agnieszka Polecam (1) Korzystam z usług na dziale męskim i zawsze jestem zadowolony.Miła i fachowa... Beria
Polecam (1) Byłam tam ok. 3 tygodni temu...był to mój pierwszy salon który odwiedziłam, i... Asiunia Pani Renata (1) Zachęcona pozytywnymi opiniami na portalu trójmiasta zapisałam sie do Pani... zorro Najlepszy... (1) Cieszę się, że taki wspaniały salon działa na moim osiedlu. Niepowtarzalny... M.S. Świetny (1) Położony w dobrym miejscu, nie miałam trudności z zaparkowaniem samochodu.... Agnieszka Super!!! (1) Nie zgadzam sie z opinia poniżej, ponieważ ja w ciagu 2 miesiecy obcinalam 3... Karolina. "x 2" (2) Zrobiliśmy sobie z żona tatuaże w tym studio.Są super - najbardziej zależało... Beagle DAMIANO - opinia (1) EXTRA DZIEWCZYNY W OBSLUDZE!NIE MA TO TAMTO!LUZKA SWIETNE NAJLEPSZE SOLARIUM... DAMIANO PERFEKCJA. PO PROSTU PERFEKCJA. (1) Piotr to prawdziwy perfekcjonista. Szkoda, że jest teraz w Polsce tak... Maciej xxx - opinia (1) Poszłam tam z przyjaciółką, ponieważ obie wybierałyśmy suknie, a wyglądamy... xxx OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM (1) ODRADZAM !!! Jesli chcecie miec ładne włosy omijajcie ten salon . Byłam u... ZAŁAMANA ZNISZCZONYMI WŁOSAMI masakra (1) byłam tam pierwszy i ostatni raz!!! zanim usiadłam na fotel to pokazałam Pani... Aga Moja ocena (1) Obsluga niezbyt zainteresowana klientem. Tym bardziej, ze bylam umowiona. Nie... Justyna janeczka - opinia (1) Zazwyczaj kiedy wychodzę od fryzjera jestem niezadowolona, ale kiedy... janeczka :) (1) WITAM.BYŁAM PRZEDWCZORAJ KLIENTKĄ PANA MARCINA.ŚWIETNY FRYZJER KTÓRY W 100%... ZADOWOLONA kasa (1) masz placic 177zł a po usludze biora od ciebie 240 (tyle płacę za wynajem... bronka NIKOMU NIE POLECAM!!!! (1) DwaRazyByłam wTymZakładzieFryzjerskimObcinałaMnieSzef... Agata świetne miejsce (1) Przesympatyczne miejsce na relaks. Sauna rewelacja solarium też szczególnie... Dorota